تامین سرمایه در گردش فرآوری زیتون 2

نیروگاه برق آبی باران

تامین سرمایه در گردش فرآوری زیتون 2

نیروگاه برق آبی باران

70.37 میلیارد ریال
توسط 101 سرمایه‌گذار
موفق شد

%38.49

برآورد سود ۷ ماهه

gauge
  • مبلغ مورد نیاز 70.37 میلیارد ریال
  • دوره سرمایه گذاری 7 ماه
  • نرخ بازده داخلی ماهانه 5.58%
  • پرداخت 0٪ سود علی‌الحساب، هر 1 ماه یکبار، از ماه 3 ام
slider

چرا سرمایه‌گذاری کنم؟

1- سودآوری بالا و قابل قبول طرح

2- تجربه موفق اجرای همین طرح در سال گذشته به مبلغ 10 ميليارد ريال در سكوی دونگی

3- تجربه شخصی مدیران سرمایه‌پذیر با سابقه اجرایی ۱8 ساله این فعالیت

4- همزمانی فرآیند فروش با جام جهانی و امکان صادرات به کیش و قطر

5- تسویه درجا با سرمایه گذاران همزمان با فروش هر بخش طرح به ميزان سهم آنان

6- عدم وجود چک برگشتی یا نمره منفی اعتباری برای شرکت و اعضای هیات مدیره

درباره سرمایه‌پذیر

مدیران شرکت نیروگاه برقابی باران با سابقه 17 ساله فعالیت فرآوری اولیه زیتون را در طارم انجام می‌دهند. این شرکت در سال جاری فرآوری حدود 5 تن محصول خود و تا سقف 30 تن محصول دیگران را در دستور کار دارند.

تعداد کارمندان: 2 نفر

اعضای هیات مدیره:

thumbnail

علی عسگری

thumbnail

معصومه امین کدوسرایی

معرفی طرح

شرکت نیروگاه برقابی باران جهت تامین سرمایه در گردش خود برای فرآوری زیتون، ‌درخواست تامین سرمایه به مبلغ 70,366 میلیون ریال را دارد. پیش‌بینی می‌شود طی دوره 7 ماهه، بتواند به فروش 127,920 میلیون ریال برسد که با لحاظ هزینه‌های مربوط به خرید مواد اولیه و سایر هزینه های مورد قبول طرح، سود طرح مطابق تعریف ارائه شده در این گزارش برابر با 54,169 میلیون ریال پیش بینی می‌شود. از آنجايي كه معيار تعريف سود طرح، مابالتفاوت کل مبالغ فروش محصول و بازخرید تجهیزات با خرید مواد اولیه و تجهیزات با کسر هزینه های تامین مالی جمعی و نظارت است، با لحاظ سهم 50 درصدی برای سرمایه‌گذاران از سود طرح، نرخ بازده داخلی ماهانه و سود سرمایه‌گذاران در مدت اجرای طرح به ترتیب برابر با 5.58 و 38.5 درصد پیش‌بینی شده است. لازم به ذكر است جهت پوشش خطر از دست رفتن اصل سرمايه، وثايقي مطابق پيوست سوم قرارداد از سرمايه‌پذير دريافت مي‌شود.

مدیریت ریسک‌ها

کمبود آب:
آب سالم و تمیز از ارکان اصلی این فعالیت است. سرمایه پذیر علاوه بر آب لوله‌کشی، دسترسی به آب چشمه قابل شرب داشته و تامین آب را برای طرح تعهد نموده لذا اين ريسك بر عهده سرمايه‌پذير است.

ضایعات فرآوری:
هیچ‌گونه ضایعات فرآوری برای طرح در نظر گرفته نشده و این ریسک بر عهده سرمايه‌پذير است.

عدم تحقق برنامه فروش:
برنامه فروش محصولات بر اساس امکان فروش در بازار پیش بینی شده است. در هر حال، اين ريسك ذاتی و مشتركا بر عهده سرمايه‌پذير و سرمايه‌گذار است.

از دست رفتن محصول به هر دلیلی از جمله خرابی محصول، دزدی و غیره:
این ریسک به هر دلیل رخ دهد به طور مطلق بر عهده سرمایه پذیر می‌باشد.

قیمت فروش کمتر از پیش‌بینی:
باوجود احتمال پایین در صورت رخداد، این ریسک ذاتی و بر عهده طرفین است.

pdf دریافت فایل معرفی طرح + برنامه کسب و کار

pdf دریافت قرارداد با سرمایه‌پذیر

ارزیابی دونگی

اعضای هیات مدیره و مدیر عامل فاقد سابقه محکومیت کیفری هستند.

هیچ یک از اعضای هیات مدیره و مدیر عامل چک برگشتی ندارند. مجموع قراردادهای سررسيد شده پرداخت نشده و ضمانت شده پرداخت نشده براي مديرعامل و رئيس هيات مديره صفر است.

شرکت تا کنون چک برگشتی نداشته و وام یا تسهیلاتی دریافت نکرده است.

شرکت مشمول ماده 141 نمی‌باشد.

مجری در طرح زیتون 1 مجموعا با حدود 10 میلیارد ریال 32 درصد سود حاصل نمود که تنها سابقه رسمی شرکت است.

طرح از منظر اقتصادی هم برای مشارکت‌کنندگان و هم برای مجری توجیه‌پذیر می‌باشد.

طرح «تامین سرمایه در گردش فرآوري زيتون 2» تعریف شده توسط شرکت نيروگاه برقابي باران از پنج منظر زیر مورد ارزیابی قرار گرفت، که خلاصه نتایج به شرح زیر است:

الف) احراز مدارک: کد سجامی شرکت، گواهی اعتبارسنجی بانکی شرکت، اعضای هیات مدیره و مدیر عامل و همچنین گواهی عدم سوء پیشینه اعضای هیات مدیره دریافت و اصالت‌سنجی شده است.

بیشتر
نماد طرح: دوفزیتون / Dolivep2

درباره دونگی بیشتر بدانید

چرا به دونگی اعتماد کنم؟

دونگی مجوز فعالیت خود را از فرابورس ایران دریافت کرده و تمامی برنامه‌ها و فعالیت‌هایش را زیر نظر نهاد مالی تحت نظارت سازمان بورس و اوراق بهادار (شرکت سبدگردان الگوریتم) انجام می‌دهد. تمامی سامانه‌ها، اسناد حقوقی، و فرآیندهای دونگی ارزیابی و تائید شده‌اند. علاوه بر آن تمامی اسناد سرمایه‌گذاری‌های دونگی در سامانه جامع فرابورس نیز ثبت و نگهداری می‌شوند.

دونگی این طرح را تایید می‌کند؟

دونگی شرایط سخت و مشخصی برای پذیرش طرح‌ها داشته و ارزیابی‌های انجام شده و نتایج آنها را در صفحه هر طرح اعلام می‌کند. با این وجود، چون تخصصی در حوزه‌های فعالیت طرح‌ها ندارد، درگیر فرآیندهای اجرای طرح‌ها نیست و مسوولیتی نیز بابت این موضوع ندارد. در واقع دونگی امکان‌پذیر بودن طرح‌ یا توانمند بودن مجری را بررسی نمی‌کند، بلکه صحت اطلاعات ارائه شده را بررسی می‌کند، تا سرمایه‌گذاران با اطمینان از درستی اطلاعات ارائه شده، بررسی‌های لازم را انجام داده و نسبت به سرمایه‌گذاری تصمیم بگیرند.

سرمایه‌پذیر مسوول اجرای طرح‌ است و دونگی برای اطمینان از اینکه وی این مسوولیت را به خوبی انجام می‌دهد، از وی چک بانکی و سفته دریافت می‌کند. مبلغ و شرایط تضامین در صفحه مربوط به هر طرح به صورت دقیق اعلام می‌شود.