مشارکت در تولید فروسیلیس

انرژی و معدن سیمیا

مشارکت در تولید فروسیلیس

انرژی و معدن سیمیا

90.9 میلیارد ریال
توسط 607 سرمایه‌گذار
موفق شد

%43.01

برآورد سود یکساله

gauge
  • مبلغ مورد نیاز 90.9 میلیارد ریال
  • دوره سرمایه گذاری 12 ماه
  • نرخ بازده داخلی ماهانه 3.29%
  • پرداخت 21 درصد سود علی الحساب هر 6 ماه یکبار
slider slider

چرا سرمایه‌گذاری کنم؟

1- سوددهی مناسب طرح

2- دریافت وثایق از سرمایه‌پذیر برای پوشش خطر از دست رفتن اصل سرمایه

3- اخذ تضامین کافی از تولیدکننده

4- پرداخت سود علی الحساب 3.5درصد با محاسبه از ماه اول بصورت 6 ماه یکبار

درباره سرمایه‌پذیر

هلدینگ رهاپ

تعداد کارمندان: 11 نفر

اعضای هیات مدیره:

thumbnail

علی فرخی

thumbnail

علیرضا قادری

thumbnail

رحیم عبدالهی

معرفی طرح

شرکت شرکت انرژی و معدن سیمیا جهت تامین سرمایه در گردش جهت تامین مواد اولیه از تامین‌کنندگان و فروش محصولات به مشتریان خود خواستار تامین سرمایه به میزان 90,900 میلیون ریال می‌باشد. پیش‌بینی می‌شود طی دوره 12 ماهه، این طرح بتواند به درآمد 292,653 میلیون ریالی برسد. با لحاظ سهم 13.36 درصدی برای سرمایه‌گذاران از درآمد طرح، نرخ بازده داخلی ماهانه و سود سرمایه‌گذاران در مدت اجرای طرح با احتساب هزینه کارمزد تامین مالی جمعی به ترتیب برابر با 3.30 درصد و 43.01 درصد پیش‌بینی شده است.

مدیریت ریسک‌ها

ریسک عدم تسویه نقدی مشتریان در مدت طرح و افزایش دوره گردش:
در صورت وقوع بر عهده متقاضی خواهد بود. در صورت فروش نسیه، در پایان طرح هر میزان مطالبات وصول نشده باقیمانده حال شده فرض می‌شود و سرمایه‌پذیر موظف به تسویه مبالغ در پایان طرح می‌باشد.

تازه تاسیس بودن شرکت و عدم سابقه فروش محصول مذکور در طرح:
درصورتی که سود واقعی از سود پیش بینی شده در طرح کمتر شود، سرمایه‌پذیر علاوه بر جبران حداقل سود برآوردی در طرح از سایر منابع درآمدی خود، با رضایت خود پرداخت سود به سرمایه‌گذاران در اولویت قرار می‌دهد یعنی به عبارت دیگر از سهم سود خود، سود پیش بینی شده سرمایه‌گذاران را پرداخت می‌نماید.

ایجاد اختلال در خط تولید و عدم امکان تحقق فروش به میزان پیش‌بینی شده:
در صورت وقوع این امر ریسک آن بر عهده متقاضی خواهد بود.

تغییرات قیمت مواد اولیه:
تغییر قیمت مواد اولیه موجب تغییر در هزینه محصول و نرخ فروش محصول می‌گردد. سرمایه‌پذیر می‌بایست نرخ فروش را به نحوی تعیین کند که حداقل سود علی‌الحساب مذکور در طرح برای سرمایه‌گذاران محقق شود.در صورت تحقق این ریسک بر عهده طرفین خواهد بود.

مرغوب نبودن کیفیت مواد اولیه برای تولید محصول مد نظر:
متقاضی می‌باست کیفیت مواد اولیه را از هر نظر بررسی و اصالت‌سنجی نماید. در صورت مرغوب نبودن مواد اولیه و به تبع فروش نرفتن محصول حاصل از آن، سرمایه‌پذیر می‌بایست خود راسا نسبت به بازخرید محصول اقدام نماید. این ریسک بر عهده متقاضی است.

ریسک عدم فروش کالاها به میزان برآورد شده در طرح:
با توجه به برآورد شرکت از میزان تقاضای بازار احتمال وقوع این ریسک پایین برآورد می‌گردد. لازم به ذکر است که متقاضی در صورت فروش نرفتن کالای مذکور در طرح، موظف به بازخرید محصولات خواهد بود به نحوی که حداقل سود برآورد شده در طرح برای سرمایه‌گذاران محقق گردد.

ریسک عدم امکان ادامه مشارکت در تولید:
با توجه به ماهیت مشارکتی طرح این امکان وجود دارد که تامین‌کننده و تولیدکننده به هر دلیلی قادر به ادامه همکاری نباشند که در اینصورت سرمایه‌پذیر می‌بایست با سایر تولیدکنندگان مشارکت کند. و جبران خسارات ناشی از این موضوع و تحقق سود حداقلی طرح بر عهده متقاضی میباشد. این ریسک بر عهده متقاضی می‌باشد.

آسیب به محصولات پیش از تحویل به مشتری:
سرمایه‌پذیر موظف است جهت پوشش ریسک مخاطرات، انبار محصولات را بیمه کند. در صورت وقوع این ریسک بر عهده متقاضی میباشد.

ریسک نقدشوندگی ضمانت نامه:
ضمانت نامه حسن انجام تعهدات از تضامین رسمی محسوب شده که مبتنی بر اجرای یک قرارداد خاص صادر میشود. بدیهی است که قابلیت نقد شوندگی این نوع تضامین نسبت به ضمانت نامه تعهد پرداخت کمتر می باشد.

pdf دریافت فایل معرفی طرح + برنامه کسب و کار

pdf دریافت قرارداد با سرمایه‌پذیر

ارزیابی دونگی

عدم سابقه محکومیت کیفری مدیر عامل و اعضای هیات مدیره

عدم شمول ماده 141

وضعیت مالی مناسب و رشد درآمد و وضعیت اعتباری شرکت براساس صورت های مالی حسابرسی شده

مبلغ فروش متناسب با ابعاد طرح در بهار و تابستان و پاییز 1402

سابقه اعتباری مطلوب شرکت و اعضای هیات مدیره در زمان بررسی طرح

اولویت داشتن سرمایه گذاران در پرداخت سود

دارای ضمانت حسن انجام تعهدات جهت جبران خسارت اصل سرمایه و سود پیش بینی شده

طرح «تامین سرمایه در گردش برای خرید مواد اولیه جهت مشارکت در تولید فروسیلیس» تعریف شده توسط شرکت انرژی و معدن سیمیا از هفت منظر زیر مورد ارزیابی قرار گرفت، که خلاصه نتایج به شرح زیر است:

الف) احراز مدارک: کد سجامی شرکت، گواهی اعتبارسنجی بانکی شرکت، اعضای هیات‌مدیره و مدیرعامل و همچنین گواهی عدم سوءپیشینه اعضای هیات‌مدیره دریافت و اصالت‌سنجی شده است.

بیشتر
نماد طرح: دفروسیلس / Dsilicon

درباره دونگی بیشتر بدانید

چرا به دونگی اعتماد کنم؟

دونگی مجوز فعالیت خود را از فرابورس ایران دریافت کرده و تمامی برنامه‌ها و فعالیت‌هایش را زیر نظر نهاد مالی تحت نظارت سازمان بورس و اوراق بهادار (شرکت سبدگردان الگوریتم) انجام می‌دهد. تمامی سامانه‌ها، اسناد حقوقی، و فرآیندهای دونگی ارزیابی و تائید شده‌اند. علاوه بر آن تمامی اسناد سرمایه‌گذاری‌های دونگی در سامانه جامع فرابورس نیز ثبت و نگهداری می‌شوند.

دونگی این طرح را تایید می‌کند؟

دونگی شرایط سخت و مشخصی برای پذیرش طرح‌ها داشته و ارزیابی‌های انجام شده و نتایج آنها را در صفحه هر طرح اعلام می‌کند. با این وجود، چون تخصصی در حوزه‌های فعالیت طرح‌ها ندارد، درگیر فرآیندهای اجرای طرح‌ها نیست و مسوولیتی نیز بابت این موضوع ندارد. در واقع دونگی امکان‌پذیر بودن طرح‌ یا توانمند بودن مجری را بررسی نمی‌کند، بلکه صحت اطلاعات ارائه شده را بررسی می‌کند، تا سرمایه‌گذاران با اطمینان از درستی اطلاعات ارائه شده، بررسی‌های لازم را انجام داده و نسبت به سرمایه‌گذاری تصمیم بگیرند.

سرمایه‌پذیر مسوول اجرای طرح‌ است و دونگی برای اطمینان از اینکه وی این مسوولیت را به خوبی انجام می‌دهد، از وی چک بانکی و سفته دریافت می‌کند. مبلغ و شرایط تضامین در صفحه مربوط به هر طرح به صورت دقیق اعلام می‌شود.