تامین سرمایه در گردش احیای تجهیزات پزشکی ویتا
تامین سرمایه در گردش احیای تجهیزات پزشکی ویتا
%63.36
برآورد سود 16 ماهه
چک و سفته سرمایهپذیر
- مبلغ مورد نیاز 29.87 میلیارد ریال
- دوره سرمایه گذاری 16 ماه
- نرخ بازده داخلی ماهانه 3.26%
- سود علیالحساب 3.26 ٪ هر 1 ماه یکبار
- نوع طرح: شناور
- حداقل مبلغ شناوری: 20,000,000,000 ریال
چرا سرمایهگذاری کنم؟
1- سوددهی مناسب طرح
2- تعهد به بازخرید گواهیهای شراکت با نرخ نصف سود پیشبینی شده، از ماه دهم
3- سوابق اجرایی نسبتا موفق سرمایهپذیر در گذشته
4- ریسک نسبتا پایین نکول درآمدهای طرح از طرف مشتریان سرمایهپذیر
درباره سرمایهپذیر
این گروه، از سال 1387، فعالیت خود را در حوزه تجهیزات و ملزومات سلامت آغاز نموده اند، سابقه بسیار خوبی در این خصوص کسب نموده اند. ابتداي فعاليت هاي اين گروه با گردآوري اطلاعات موجود و شناسايي ظرفيت هاي علمي و اجرايي حوزه سلامت در کشور آغاز گرديد. با توجه به همين موضوع و تعريف چشم انداز، دپارتمان هاي مختلفي با همکاري مشاوران و متخصصان خبره تعريف گرديد تا با نگاهي دقيقتر به موضوعات مهم مديران حوزه سلامت، نقش به سزايي در رفع موانع موجود و اعتلاي ارائه خدمات ايفا نمايد. در طول 10سال فعاليت اين گروه بالغ بر 70رويداد و کنفرانس مطرح بين المللي را با حضور بيش از 90سخنران مطرح جهاني برنامه ريزي و اجرا کرده است. برگزاری همایش های بین المللی مدیریت بیمارستانی و همایش های مدیریت فناوری های بیمارستانی از جمله این رویدادها بوده است. اين تيم تا کنون بيش از 100هزار نفر ساعت آموزش هاي کارگاهي و عملياتي در حوزه های مدیریت، تعمیرات و نگهداشت تجهیزات پزشکی برگزار نموده است. چاپ کتب و نشريات متعدد از جمله دائره المعارف جامع تجهيزات پزشکي به عنوان رفرنس دانشگاهي، 11عنوان کتابچه توانمندسازي کارکنان بيمارستان ها، فصلنامه تدبير سلامت و مجله مديريت فناوري هاي بيمارستاني از جمله فعاليت هاي ترويجي در ساليان اخير بوده است. انجام بيش از 50 پروژه مشاوره اي و عملیاتی در بیمارستانهای کشور در حوزه های مرتبط از جمله فعالیت های این گروه بوده است. مشاوره اعبتاربخشی تجهیزات پزشکی به بیش از 10بیمارستان، انجام بازرسی های دوره ای با 26بیمارستان، مشارکت در کنترل کیفی تجهیزات پزشکی در 87 بیمارستان، اين تيم را به قطبي تاثيرگذار در تجهیزات بیمارستانی مبدل نموده است. همچنین این گروه توانسته است در حوزه تحقیق و توسعه محصولات زیادی را در حوزه سلامت توسعه داده و تجاری سازی نماید.
لذا در حال حاضر، پلتفرم نوآوری ویتا به عنوان بزرگترین پلتفرم نگهداشت و بازیابی تجهیزات پزشکی در کشور با مشارکت متخصصان این حوزه و حضور تیمهای با تجربه در کنار تیمهای نخبه مهندسی با هدف تعمیر، بازیابی و تولید مجدد تجهیزات اسقاطی، خواب و فرسوده بیمارستان ها در سال 1398 شروع به فعالیت نموده است. فعالیت اصلی این مجموعه بازیابی و برگشت تجهیزات پزشکی به عرصه درمان است.
تعداد کارمندان: 34 نفر
آدرس وبسایت: vitaip.ir
اعضای هیات مدیره:
محمدمعید ملک زاد
روح الله حمیدی مطلق
ابوالفضل میرجلیلی
لیست سهامداران:
محمدمعید ملک زاد
روح الله حمیدی مطلق
سلامت نوین تدبیر زیست
معرفی طرح
این شرکت برای احیای تجهیزات پزشکی مشتریان خود نیاز به تامین سرمایه در گردش به مبلغ 29,871 میلیون ریال دارد. پیشبینی میشود طی دوره 16 ماهه، با ارائه خدمات به بیمارستانها و درمانگاهها، درآمد 118,280 میلیون ریال حاصل شود. معیار محاسبه سود طرح بر اساس مبلغ فروش با لحاظ کارمزد تامین مالی جمعی است، که با لحاظ سهم 16 درصدی از درآمد طرح برای سرمایهگذاران، نرخ بازده داخلی ماهانه و سود سرمایهگذاران در مدت اجرای طرح به ترتیب برابر با 3.26 و 63.36 درصد پیشبینی شده است. از ابتدای ماه هشتم ماهانه 3 درصد سود علیالحساب پرداخت شده و پرداخت سود قطعی و اصل سرمایه در انتهای بازه زمانی طرح انجام میشود.همچنین در صورت تمایل سرمایهگذاران به فروش اوراق شراکت پیش از اتمام طرح، سرمایه پذیر موظف به بازخرید گواهی شراکت با تعهد نیمی از سود پیشبینی شده پس از ماه دهم طرح در مهلت زمانی یک ماهه (از طریق بازار ثانویه در صورت راهاندازی، یا انتقال از طریق دفاتر رسمی و پرداخت کارمزدهای انتقال) خواهد بود.
مدیریت ریسکها
افزایش مدت تسویه مشتریان یا نکول آنها:
سرمایهپذیر بر اساس تجربه همکاری با مشتریان پیشین خود، سبد ارائه خدمات به مشتریان را به گونهاي انتخاب مينمايد كه متوسط دوره وصول مطالبات كمتر يا برابر با 4 ماه شود. در صورت وقوع اين ريسك بر عهده سرمايهپذير است.
کاهش درآمد دستگاهها:
با توجه به سیاست حذف ارز 4200 تومانی و مشکلات مالی مراکز درمانی احتمال وقوع این ریسک پایین برآورد میشود و می¬توان با هدفمند کردن فرآیند انتخاب اولیه دستگاه¬ها این ریسک را کنترل کرد. این ریسک مشترکا بر عهده سرمایهپذیر و سرمایهگذار است.
ریسک عدم امكان تهیه قطعات تجهيزات به هر دليلي:
با توجه به اینکه دستگاهها و تجهیزات مشابه در کشورهای همسایه موجود میباشد، در نتیجه خرید قطعات یدکی از این کشورها در دستور کار شرکت قرار دارد. این رسیک بر عهده سرمایه پذیر است.
ریسک آسيب دیدن يا از بين رفتن تجهيزات از زمان دريافت تا تحويل به مشتری:
در صورت وقوع این ریسک، استفاده از قطعات و دستگاههای پشتیبان موجود در انبار در دستور کار قرار خواهد گرفت. احتمال وقوع این ریسک پایین بوده و بر عهده سرمایه پذیر است.
اعمال ممنوعیتهاي قانوني مربوطه:
با توجه به مجوزهای دریافت شده و همکاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی احتمال وقوع این ریسک پایین میباشد. در هر صورت، این ریسک مشترکا بر عهده سرمایهپذیر و سرمایهگذار است.
ارزیابی دونگی
عدم وجود چک برگشتی برای مدیران و شرکت
مجموع تسهیلات سررسید شده پرداخت نشده اصل و ضمانتی مدیران و شرکت زیر یک درصد سرمایه درخواستی
رشد قابل توجه فعالیتهای شرکت در سال گذشته
عدم شمول ماده 141 شرکت
مشتریان هدف دولتی و ریسک نسبتا پایین عدم پرداخت مشتریان
طرح «تامین سرمایه در گردش احیای تجهیزات پزشکی ویتا» تعریف شده توسط شرکت ویستا تجهیز احیا از پنج منظر زیر مورد ارزیابی قرار گرفت، که خلاصه نتایج به شرح زیر است:
الف) احراز مدارک: کد سجامی شرکت، گواهی اعتبارسنجی بانکی شرکت، اعضای هیات مدیره و مدیر عامل و همچنین گواهی عدم سوء پیشینه اعضای هیات مدیره دریافت و اصالتسنجی شده است.
نهاد ناظر: سبد گردان الگوریتم
ناظر مالی یا فنی: ندارد
درباره دونگی بیشتر بدانید
چرا به دونگی اعتماد کنم؟
دونگی مجوز فعالیت خود را از فرابورس ایران دریافت کرده و تمامی برنامهها و فعالیتهایش را زیر نظر نهاد مالی تحت نظارت سازمان بورس و اوراق بهادار (شرکت سبدگردان توسعه فیروزه) انجام میدهد. تمامی سامانهها، اسناد حقوقی، و فرآیندهای دونگی ارزیابی و تائید شدهاند. علاوه بر آن تمامی اسناد سرمایهگذاریهای دونگی در سامانه جامع فرابورس نیز ثبت و نگهداری میشوند.
دونگی این طرح را تایید میکند؟
دونگی شرایط سخت و مشخصی برای پذیرش طرحها داشته و ارزیابیهای انجام شده و نتایج آنها را در صفحه هر طرح اعلام میکند. با این وجود، چون تخصصی در حوزههای فعالیت طرحها ندارد، درگیر فرآیندهای اجرای طرحها نیست و مسوولیتی نیز بابت این موضوع ندارد. در واقع دونگی امکانپذیر بودن طرح یا توانمند بودن مجری را بررسی نمیکند، بلکه صحت اطلاعات ارائه شده را بررسی میکند، تا سرمایهگذاران با اطمینان از درستی اطلاعات ارائه شده، بررسیهای لازم را انجام داده و نسبت به سرمایهگذاری تصمیم بگیرند.
سرمایهپذیر مسوول اجرای طرح است و دونگی برای اطمینان از اینکه وی این مسوولیت را به خوبی انجام میدهد، از وی چک بانکی و سفته دریافت میکند. مبلغ و شرایط تضامین در صفحه مربوط به هر طرح به صورت دقیق اعلام میشود.
انواع ضمانت ها در دونگی
ضمانت نامه تعهد پرداخت:
بالاترین درجه از ضمانت و معادل پول نقد است. با عدم انجام تعهدات قراردادی، دونگی از صادرکننده ضمانت نامه وجه بدهی های سرمایه پذیر را مطالبه و به سرمایه گذاران پرداخت می نماید.
توثیق سهام:
سهام ترهین شده الزاما سهام بورسی با وکالت فروش در هر لحظه است. با عدم انجام تعهدات قراردادی، دونگی بخشی از سهام به میزان تعهد انجام نشده را به فروش رسانده و به سرمایه گذاران پرداخت می نماید.
ضمانت نامه حسن انجام تعهدات:
همچون ضمانت نامه تعهد پرداخت با نقض تعهدات، واخواست و به حساب سرمایه گذاران منظور می شود. هرگونه دعوی حقوقی علیه دونگی بوده و سرمایه گذاران در همه حال مطالبات خود را اخذ می نمایند.
ضمانت ملکی:
با ترهین ملک، امکان فروش به دونگی واگذار شده و به درخواست دونگی ملک از طریق مزایده به فروش رسیده و مطالبات سرمایه گذاران اگر با کمی تاخیر ولی قطعا پرداخت میگردد.
ضمانت شخص ثالث:
ضامن ثالث معتبر می تواند اصل و حتی سود سرمایه گذاری را تضمین نماید. توان مالی و اعتبار بانکی ضامن ثالث را در گزارش ارزیابی طرح مطالعه و ریسک عدم پرداخت همزمان وی و سرمایه پذیر را پیش بینی نمایید.
چک و سفته:
در صورت عدم کفایت موجودی چک های صیادی سرمایه پذیر، کلیه حساب های بانکی وی مسدود شده و سرمایه پذیر به همراه صاحبین امضای آن موظف به پرداخت مطالبات سرمایه گذاران خواهند بود.