تامین بخشی از سرمایه مورد نیاز جهت خرید بتن برای انجام پروژه مسکن صدرا

طرح و ساخت عامر مستقل

تامین بخشی از سرمایه مورد نیاز جهت خرید بتن برای انجام پروژه مسکن صدرا

طرح و ساخت عامر مستقل

سود پیش بینی شده طرح

%43

دوره سرمایه گذاری

12 ماه

مبلغ هدف 250 میلیارد ریال
18%
44.07 میلیارد ریال تامین مالی شده | باقیمانده
متقاضی طرح و ساخت عامر مستقل
نماد طرح دمسکنصدر
نوع طرح شناور
حداقل مبلغ شناوری 150,000,000,000 ریال
پیش بینی پرداخت سود علی الحساب 10.75 ٪ هر 3 ماه یکبار
secure بدون تضمین سود و با تضمین بانک شهر برای اصل سرمایه
تعداد سرمایه گذاران info 92 نفر
سکوی تامین مالی جمعی دونگی - شرکت سامانه نگار آتنا
نهاد مالی سبد گردان توسعه فیروزه
میزان سرمایه‌گذاری
ریال
حداقل سرمایه‌گذاری: 10,000,000 ریال

تخمین برگشتی شما

ریال

تقویم سرمایه‌گذاری

زمان‌بندی‌های زیر مبتنی بر پیش‌بینی‌های سرمایه‌پذیر در طرح کسب‌وکار هستند. در صورتی که شرایط اجرایی طبق پیش‌بینی‌ها پیش نرود و زمان‌های واقعی متفاوت از برنامه اجرایی ارائه شده باشند، تعامل دونگی با سرمایه‌پذیر مطابق بندهای قرارداد خواهد بود.

۱۴۰۴/۰۷/۰۹

شروع طرح

۱۴۰۴/۰۷/۰۹

پرداخت کل سرمایه

ظرف 1 روز

۱۴۰۴/۰۷/۰۹

انتشار اولیه

۱۴۰۴/۰۷/۰۹

انتشار فراخوان تامین مالی

۱۴۰۴/۱۰/۰۹

پرداخت سود علی الحساب اول

ظرف 2 روز

arrowمشاهده همه

۱۴۰۴/۱۰/۰۹

گزارش سه ماهه اول

ظرف 10 روز

۱۴۰۵/۰۱/۰۹

پرداخت سود علی الحساب دوم

ظرف 2 روز

۱۴۰۵/۰۱/۰۹

گزارش سه ماهه دوم، با جزئیات مالی

ظرف 10 روز

۱۴۰۵/۰۴/۰۹

پرداخت سود علی الحساب سوم

ظرف 2 روز

۱۴۰۵/۰۴/۰۹

گزارش سه ماهه سوم

ظرف 10 روز

۱۴۰۵/۰۷/۰۹

اتمام طرح

۱۴۰۵/۰۷/۰۹

بازپرداخت سرمایه

ظرف 2 روز

۱۴۰۵/۰۷/۰۹

گزارش اتمام طرح

ظرف 10 روز

۱۴۰۵/۰۷/۰۹

تسویه ۹۰٪ سود اظهاری پایانی

ظرف 2 روز

۱۴۰۵/۰۷/۰۹

حسابرسی رسمی

ظرف 20 روز

۱۴۰۵/۰۸/۰۹

تسویه نهایی طرح و پرداخت سود قطعی

ظرف 7 روز

slider slider

چرا سرمایه‌گذاری کنم؟

1- ضمانت بازپرداخت اصل سرمایه توسط ضمانت‌نامه تعهدپرداخت بانک شهر به شماره سپام 0499504658863483

2- کاهش ریسک فروش به دلیل داشتن قرارداد های متعدد

3- بیش از 10 سال سابقه فعالیت مجری طرح

4- رشد بیش از 3 برابری درآمدهای شرکت

5- اولویت داشتن سرمایه گذاران در پرداخت سود

درباره سرمایه‌پذیر

تعداد کارمندان: 85 نفر

آدرس وب‌سایت: amermostaqel.com

اعضای هیات مدیره:

thumbnail

ارغوان دباغی

thumbnail

ارسطو حسامی

thumbnail

آرمین افتخار

thumbnail

زانیار رسولی

لیست سهامداران:

thumbnail

شرکت طرح و ساخت عامر مستقل

80%

thumbnail

ارسطو حسامی

10%

thumbnail

ارغوان دباغی

10%

معرفی طرح

طرح و ساخت عامر مستقل جهت تامین سرمایه در گردش جهت خرید بتن مورد نیاز برای انجام پروژه مسکن صدرا در هر دوره گردش 3 ماهه، درخواست تأمین سرمایه به مبلغ 250,000 میلیون ریال را دارد.

مدیریت ریسک‌ها

توقف طرح ناشی از عدم امکان تامین مواد اولیه / کالا:
مدیریت تامین کنندگان بر عهده سرمایه پذیر است لذا در صورت وقوع این ریسک بر عهده وی خواهد بود.

ابطال مجوزهای شرکت جهت اجرای طرح:
با توجه به سابقه اجرایی شرکت احتمال وقوع این ریسک پایین برآورد می گردد. لیکن در صورت وقوع این امر ریسک به عهده سرمایه پذیر می باشد.

کاهش حاشیه سود ناشی از افزایش هزینه خدمات:
با توجه به سابقه فعالیت شرکت احتمال وقوع این ریسک پایین برآورد می شود و در صورت وقوع بر عهده سرمایه پذیر خواهد بود. لذا سرمایه پذیر موظف به حفظ میزان حاشیه سود برآوردی در طرح خواهد بود. ضمنا سرمایه پذیر با رضایت خود اعلام می دارد که پرداخت سود به سرمایه گذاران در اولویت بوده و درصورت کاهش سود طرح، سهم سرمایه گذاران را ابتدا پرداخته و سهم خود را از باقیمانده دریافت نماید.

توقف طرح ناشی از عدم امکان فروش محصولات / کالا/خدمات:
با این حال درصورتی که 75 درصد از فروش پیش بینی شده محقق نشود، دونگی حق فسخ قرارداد را دارد. ضمنا سرمایه پذیر با رضایت خود اعلام می دارد که پرداخت سود به سرمایه گذاران در اولویت بوده و درصورت کاهش سود طرح، سهم سرمایه گذاران را ابتدا پرداخته و سهم خود را از باقیمانده دریافت نماید. همچنین سرمایه پذیر موظف به کنترل کیفیت مواد اولیه خریداری شده و محصولات تولید شده است و جبران نواقص احتمالی تماما بر عهده وی خواهد بود.

افزایش دوره گردش ناشی از افزایش دوره وصول مطالبات:
در صورت وقوع بر عهده سرمایه پذیر خواهد بود. در صورت فروش نسیه، در پایان طرح هر میزان مطالبات وصول نشده باقیمانده حال شده فرض می شود و سرمایه پذیر موظف به تسویه مبالغ در پایان طرح می باشد.

افزایش دوره گردش ناشی از افزایش زمان تولید / ارائه خدمات:
در صورت وقوع این امر ریسک آن بر عهده سرمایه پذیر خواهد بود.

توقف طرح ناشی از عدم امکان وصول مطالبات از مشتری یا کارفرما:
در صورت وقوع بر عهده سرمایه پذیر خواهد بود. در صورت فروش نسیه، در پایان طرح هر میزان مطالبات وصول نشده باقیمانده حال شده فرض می شود و سرمایه پذیر موظف به تسویه مبالغ در پایان طرح می باشد.

pdf دریافت قرارداد با سرمایه‌پذیر و طرح کسب و کار

pdf دریافت ضمانت‌نامه

ارزیابی دونگی

روند رو به رشد درآمدهای شرکت

عدم شمول ماده 141 و سوددهی شرکت در سال گذشته

عدم وجود چک برگشتی برای شرکت و مدیرعامل در زمان بررسی طرح

عدم سابقه کیفری برای اعضای هیات مدیره و مدیرعامل در زمان بررسی طرح

نماد طرح: دمسکنصدر / Dhousing

درباره دونگی بیشتر بدانید

چرا به دونگی اعتماد کنم؟

دونگی مجوز فعالیت خود را از فرابورس ایران دریافت کرده و تمامی برنامه‌ها و فعالیت‌هایش را زیر نظر نهاد مالی تحت نظارت سازمان بورس و اوراق بهادار (شرکت سبدگردان توسعه فیروزه) انجام می‌دهد. تمامی سامانه‌ها، اسناد حقوقی، و فرآیندهای دونگی ارزیابی و تائید شده‌اند. علاوه بر آن تمامی اسناد سرمایه‌گذاری‌های دونگی در سامانه جامع فرابورس نیز ثبت و نگهداری می‌شوند.

دونگی این طرح را تایید می‌کند؟

دونگی شرایط سخت و مشخصی برای پذیرش طرح‌ها داشته و ارزیابی‌های انجام شده و نتایج آنها را در صفحه هر طرح اعلام می‌کند. با این وجود، چون تخصصی در حوزه‌های فعالیت طرح‌ها ندارد، درگیر فرآیندهای اجرای طرح‌ها نیست و مسوولیتی نیز بابت این موضوع ندارد. در واقع دونگی امکان‌پذیر بودن طرح‌ یا توانمند بودن مجری را بررسی نمی‌کند، بلکه صحت اطلاعات ارائه شده را بررسی می‌کند، تا سرمایه‌گذاران با اطمینان از درستی اطلاعات ارائه شده، بررسی‌های لازم را انجام داده و نسبت به سرمایه‌گذاری تصمیم بگیرند.

سرمایه‌پذیر مسوول اجرای طرح‌ است و دونگی برای اطمینان از اینکه وی این مسوولیت را به خوبی انجام می‌دهد، از وی چک بانکی و سفته دریافت می‌کند. مبلغ و شرایط تضامین در صفحه مربوط به هر طرح به صورت دقیق اعلام می‌شود.