تولید ماشین‌حساب قابل اتصال به پوز

پردازش های هوشمند ناوش آریا

تولید ماشین‌حساب قابل اتصال به پوز

پردازش های هوشمند ناوش آریا

60.41 میلیارد ریال
توسط 215 سرمایه‌گذار
موفق شد

%21.59

برآورد سود پنج ماهه

secure

چک و سفته سرمایه‌پذیر

  • مبلغ مورد نیاز 65.7 میلیارد ریال
  • دوره سرمایه گذاری 5 ماه
  • نرخ بازده داخلی ماهانه 4.09%
  • سود علی‌الحساب 4.1 ٪ هر 1 ماه یکبار
slider slider

چرا سرمایه‌گذاری کنم؟

1- سرمایه‌پذیر تنها تولید کننده داخلی این محصول بوده و دارای جواز تاسیس و بهره‌برداری برای تولید انبوه از وزارت صمت است.

2- سرمایه‌پذیر دارای تجربه موفق تولید و فروش محصول در مقیاس بالاتر از حجم پیش‌بینی شده در طرح است، به همین دلیل ریسک عدم امکان تولید وجود ندارد.

3- سود پیش‌بینی شده طرح بیش از 20% برای بازه 5 ماهه بوده و اصل سرمایه توسط سرمایه‌پذیر تضمین شده است.

درباره سرمایه‌پذیر

تعداد کارمندان: 70 نفر

اعضای هیات مدیره:

thumbnail

حسین حامدمقدم رافتی

thumbnail

مهدی غیبی

thumbnail

حمیدرضا بابائی

معرفی طرح

سرمایه‌پذیر ماشین‌حسابی اختراع کرده است که قابلیت اتصال و ارسال نتیجه محاسبات به دستگاه پوز را دارد. مشتری با مشاهده رقم بر روی نمایشگر پوز، کارت بانکی خود را کشیده و رمز را وارد می‌کند. نتیجه تراکنش نیز با صدای بوق بر روی ماشین‌حساب به اطلاع مغازه‌دار می‌رسد. این ماشین‌حساب به دلیل قیمت مناسب و ارزش بالایی که ایجاد می‌کند مورد استقبال قرار گرفته و توسط شرکت‌های ارائه دهنده خدمات پرداخت الکترونیکی (PSPها) به صاحبان دستگاه‌های پوز پیشنهاد می‌شود.

سرمایه‌پذیر سابقه تولید و تحویل 50 هزار ماشین‌حساب را داشته و برای تولید ۲۳ هزار دستگاه جدید دنبال جذب سرمایه به مبلغ 65.7 میلیارد ریال است. در ماه‌های اول و دوم اجرای طرح، واردات و مونتاژ قطعات انجام شده و فروش محصول تولیدی به PSPها در دو ماه بعدی انجام می‌شود. پیش‌بینی می‌شود تسویه نقدی نیز در طی ماه‌های سوم تا پنجم انجام شود.

طبق محاسبات انجام شده، نرخ بازده داخلی و سود سرمایه‌گذاران در بازه پنج ماهه اجرای طرح به ترتیب 20.5 و 21.6 درصد پیش‌بینی می‌شود. معیار محاسبه سود مابالتفاوت مبلغ خرید مواد اولیه و مبلغ فروش محصول است. از ماه سوم، ماهانه ۵٪ سود علی‌الحساب به سرمایه‌گذاران پرداخت شده و تسویه قطعی در انتهای طرح و پس از حسابرسی رسمی انجام می‌شود. اصل پول سرمایه‌گذاران توسط سرمایه‌پذیر تضمین شده است.

مدیریت ریسک‌ها

تحریم مواد اولیه:
در این صورت، روش جایگزین این است که تمامی قطعات از داخل کشور تامین می شود، که در این صورت تنها کیفیت محصول نهایی پایین خواهد آمد، ولی از لحاظ هزینه ای تفاوتی حاصل نخواهد شد. اما از آنجایی که این ریسک تحت کنترل نیست، بنابراین ریسک مشترک سرمایه گذار و سرمایه پذیر محسوب می شود.

افزایش نرخ دلار:
درصورت عدم امکان افزایش نرخ فروش متناسب با افزایش در نرخ یورو، سود سرمایه گذاران متناسب با جدول حساسیت ارائه شده در تعریف طرح تحت تاثیر قرار خواهد گرفت.

اجرایی:
سفارش قطعات بیشتر از مقدار مورد نیاز. طبق تجربیات پیشین، ضايعات حدود 1% خواهد بود. ضايعاتي بيش از مقدار بيان شده بر عهده سرمايه‌پذير خواهد بود.

اجرایی:
پیش بینی زمان های تاخیر، در نظر گرفتن روش های جایگزین، یافتن تامین کننده با کیفیت در داخل، ورود قطعات از روش های دیگر. مسئولیت انتخاب صحیح تامین‌کننده بر عهده سرمایه‌پذیر می‌باشد.

اجرایی:
در صورت وقوع، تسویه در انتهای بازه زمانی تعیین شده برای طرح به عهده سرمایه‌پذیر است.

اجرایی:
در انتهای دوره زمانی تعیین شده برای طرح، سرمایه‌پذیر مبالغ مربوط به محصولات فروش نرفته را با آخرین نرخ فروش که از مبلغ تخمین زده شده کمتر نباشد، با سرمایه‌گذاران تسویه می‌کند.

pdf دریافت فایل معرفی طرح + برنامه کسب و کار

pdf دریافت قرارداد با سرمایه‌پذیر و طرح کسب و کار

ارزیابی دونگی

عدم سوء پیشینه اعضای هیات مدیره و مدیر عامل شرکت

رتبه اعتباری «ریسک کم-خوب» شرکت در نظام اعتباری بانکی

سرمایه ثبتی ۱۵ میلیارد ریالی

دارای جواز تاسیس و بهره‌برداری برای تولید انبوه از وزارت صمت

سابقه انجام فعالیت موضوع طرح در مقیاس بالاتر از حجم پیش‌بینی شده در طرح

پایین بودن ریسک از دست رفتن اصل سرمایه، بدلیل صرف کل سرمایه برای واردات مواد اولیه و قطعات

سود بالا، دوره اجرای کوتاه، به همراه ضمانت اصل

طرح «تولید ماشین‌حساب قابل اتصال به پوز» تعریف شده توسط شرکت پردازش‌های هوشمند ناوش آریا از پنج منظر زیر مورد ارزیابی قرار گرفت، که خلاصه نتایج به شرح زیر است:

الف) احراز مدارک: کد سجامی شرکت، گواهی اعتبارسنجی بانکی شرکت، اعضای هیات مدیره و مدیر عامل و همچنین گواهی عدم سوء پیشینه اعضای هیات مدیره دریافت و اصالت‌سنجی شده است.

بیشتر
نماد طرح: دناوشپوز / DCalcula

نهاد ناظر: سبد گردان الگوریتم

ناظر مالی یا فنی: ندارد

درباره دونگی بیشتر بدانید

چرا به دونگی اعتماد کنم؟

دونگی مجوز فعالیت خود را از فرابورس ایران دریافت کرده و تمامی برنامه‌ها و فعالیت‌هایش را زیر نظر نهاد مالی تحت نظارت سازمان بورس و اوراق بهادار (شرکت سبدگردان توسعه فیروزه) انجام می‌دهد. تمامی سامانه‌ها، اسناد حقوقی، و فرآیندهای دونگی ارزیابی و تائید شده‌اند. علاوه بر آن تمامی اسناد سرمایه‌گذاری‌های دونگی در سامانه جامع فرابورس نیز ثبت و نگهداری می‌شوند.

دونگی این طرح را تایید می‌کند؟

دونگی شرایط سخت و مشخصی برای پذیرش طرح‌ها داشته و ارزیابی‌های انجام شده و نتایج آنها را در صفحه هر طرح اعلام می‌کند. با این وجود، چون تخصصی در حوزه‌های فعالیت طرح‌ها ندارد، درگیر فرآیندهای اجرای طرح‌ها نیست و مسوولیتی نیز بابت این موضوع ندارد. در واقع دونگی امکان‌پذیر بودن طرح‌ یا توانمند بودن مجری را بررسی نمی‌کند، بلکه صحت اطلاعات ارائه شده را بررسی می‌کند، تا سرمایه‌گذاران با اطمینان از درستی اطلاعات ارائه شده، بررسی‌های لازم را انجام داده و نسبت به سرمایه‌گذاری تصمیم بگیرند.

سرمایه‌پذیر مسوول اجرای طرح‌ است و دونگی برای اطمینان از اینکه وی این مسوولیت را به خوبی انجام می‌دهد، از وی چک بانکی و سفته دریافت می‌کند. مبلغ و شرایط تضامین در صفحه مربوط به هر طرح به صورت دقیق اعلام می‌شود.