تامین سرمایه در گردش فروش لوازم مصرفی پزشکی پویان عافیت

پویان عافیت ثمین

تامین سرمایه در گردش فروش لوازم مصرفی پزشکی پویان عافیت

پویان عافیت ثمین

75 میلیارد ریال
توسط 288 سرمایه‌گذار
موفق شد

%46.05

برآورد سود یکساله

secure

ضمانت شخص ثالث

  • مبلغ مورد نیاز 75 میلیارد ریال
  • دوره سرمایه گذاری 12 ماه
  • نرخ بازده داخلی ماهانه 3.53%
  • پرداخت 12٪ سود علی‌الحساب هر 4 ماه یکبار
  • نوع طرح: شناور
  • حداقل مبلغ شناوری: 35,000,000,000 ریال
slider

چرا سرمایه‌گذاری کنم؟

1- سوددهی مناسب طرح

2- ریسک پایین از بین رفتن سرمایه به دلیل مصرف برای خرید کالاهای مصرفی پزشکی

3- پوشش ریسک خسارات به اصل سرمایه توسط سرمایه پذیر و ضامن ثالث معتبر

4- سوابق اجرایی قابل قبول سرمایه پذیر

5- پرداخت 12 درصد سود علی الحساب هر 4 ماه یکبار

6- ضمانت سود نهایی توسط ضامن ثالث معتبر

7- اولویت داشتن سرمایه گذاران در پرداخت سود

درباره سرمایه‌پذیر

تعداد کارمندان: 18 نفر

اعضای هیات مدیره:

thumbnail

الناز مصلحی

thumbnail

سید بیژن طاهری

thumbnail

ملیحه جهدی

لیست سهامداران:

thumbnail

الناز مصلحی

thumbnail

سید بیژن طاهری

معرفی طرح

شرکت پویان عافیت ثمین جهت افزایش سرمایه در گردش خود، درخواست تامین سرمایه به مبلغ 75,000 میلیون ریال را دارد. سرمایه جمع آوری شده صرف خرید لوازم مصرفی پزشکی مانند ست تزریقات، دستکش، لوازم مصرفی آندوسکوپی و... می¬شود. پیش‌بینی می‌شود طی دوره 12 ماهه، شرکت بتواند از محل فروش محصولات خریداری شده در طرح به درآمد 338,630 میلیون ریالی برسد. معیار محاسبه سود طرح بر اساس مبلغ فروش با لحاظ هزینه تامین مالی جمعی است. با لحاظ سهم 10.2 درصدی از درآمد طرح برای سرمایه‌گذاران، نرخ بازده داخلی ماهانه و سود سرمایه‌گذاران در مدت اجرای طرح به ترتیب برابر با 3.53 و 46.05 درصد پیش بینی شده است. لازم به ذكر است جبران خسارات اصل سرمایه توسط سرمایه پذیر و ضامن شخص ثالث، و پرداخت سود پیش بینی شده طرح توسط ضامن شخص ثالث تعهد گردیده است. ضامن شخص ثالث طرح شرکت ایران فارمیس بوده و جهت انجام تعهدات وثایقی مطابق پیوست سوم قرارداد از وی و سرمایه‌پذیر دریافت می‌شود.
سود علی الحساب 12 درصد هر 4 ماه یکبار پرداخت می شود و بازپرداخت اصل سرمایه نیز در انتهای دوره طرح صورت خواهد گرفت.

مدیریت ریسک‌ها

تامین کالاها:
سرمایه پذیر موظف به خریداری و وارد کردن کالاهای تعریف شده در طرح بوده و این ریسک تماما برعهده سرمایه¬پذیر است. یا جایگزینی با کالاهای مشابه یا کاهش سرمایه به میزانی که طرح با باقیمانده سرمایه قابل اجرا باشد

طولانی شدن فرآیند واردات :
درصورت بوجود آمدن شرایط فورس ماژور ذکر شده در قرارداد، این ریسک بین طرفین مشترک است و در سایر موارد این ریسک برعهده سرمایه پذیر است.

طولانی شدن دوره گردش سرمایه:
درصورتی که ناشی از فروش غیر نقدی باشد بر عهده سرمایه پذیر و در غیر اینصورت بر عهده طرفین هست. البته اگر به سه چهارم فروش پیش بینی شده در هر دوره گزارش دهی نرسد، حق فسخ قرارداد با دونگی خواهد بود

نکول مشتریان:
ریسک طولانی شدن فرآیند وصول مطالبات و نکول مشتریان تماما برعهده سرمایه پذیر بوده و در انتهای دوره تمام مطالبات به صورت حال شده فرض می شوند و سرمایه پذیر موظف به پرداخت اصل سرمایه و سود پیش بینی شده سرمایه گذاران است.

تامین ارز مورد نیاز:
این ریسک برعهده سرمایه پذیر است.

صدمه به کالاها:
سرمایه پذیر موظف به بیمه محصولات بوده و این ریسک تماما برعهده وی است.

ممنوعیت‌ها و الزامات قانونی و دستوری صادراتی-وارداتی:
هر گونه اثر قانونی جزو ریسک های ذاتی طرح می‌باشد و این ریسک بین طرفین مشترک است.

عدم دستیابی به برنامه فروش کالاها:
در صورت اجرای تمام راهکارهای ممکن از سوی سرمایه‌پذیر، این ریسک ذاتی است، اما درصورت محقق نشدن حداقل 75 درصد از فروش پیش بینی شده، دونگی حق فسخ قرارداد را دارد.

کاهش حاشیه سود:
در صورت افزایش قیمت خرید، سرمایه پذیر می بایست قیمت فروش را نیز به همان نسبت افزایش دهد تا سود پیش بینی شده محقق گردد. اما درصورتی که نرخ فروش توسط نهادهای ذی ربط مصوب شود و اجازه فروش به قیمت بالاتر داده نشود، این ریسک بین طرفین مشترک است. با این حال درصورتی که 75 درصد از فروش پیش بینی شده محقق نشود، دونگی حق فسخ قرارداد را دارد. ضمنا سرمایه پذیر با رضایت خود اعلام می دارد که پرداخت سود به سرمایه گذاران در اولویت بوده و درصورت کاهش سود طرح، سهم سرمایه گذاران راابتدا پرداخته و سهم خود را از باقیمانده دریافت نماید.

pdf دریافت فایل معرفی طرح + برنامه کسب و کار

pdf دریافت قرارداد با سرمایه‌پذیر و طرح کسب و کار

ارزیابی دونگی

عدم شمول ماده 141 و سوددهی دو سال گذشته سرمایه پذیر

عدم وجود چک برگشتی برای شرکت و مدیرعامل و همچنین شرکت ضامن در زمان بررسی طرح

روند رو به رشد شرکت در درآمدهای عملیاتی دو سال گذشته

دارای کارت بازرگانی و مجوز های لازم از نهاد های ذی ربط

عدم سابقه کیفری برای اعضای هیات مدیره و مدیرعامل در زمان بررسی طرح

وجود ضامن ثالث (شرکت ایران فارمیس) با سرمایه ثبتی 630 میلیارد ریال و فروش 2,333 میلیارد ریال با بیش از 40 سال سابقه فعالیت

خلاصه ارزیابی‌

طرح «تامین سرمایه در گردش فروش لوازم مصرفی پزشکی پویان عافیت» تعریف شده توسط شرکت پویان عافیت ثمین از هفت منظر زیر مورد ارزیابی قرار گرفت، که خلاصه نتایج به شرح زیر است:

بیشتر
نماد طرح: دو_پویان / DPouyaan

نهاد ناظر: سبد گردان الگوریتم

ناظر مالی یا فنی: ندارد

درباره دونگی بیشتر بدانید

چرا به دونگی اعتماد کنم؟

دونگی مجوز فعالیت خود را از فرابورس ایران دریافت کرده و تمامی برنامه‌ها و فعالیت‌هایش را زیر نظر نهاد مالی تحت نظارت سازمان بورس و اوراق بهادار (شرکت سبدگردان توسعه فیروزه) انجام می‌دهد. تمامی سامانه‌ها، اسناد حقوقی، و فرآیندهای دونگی ارزیابی و تائید شده‌اند. علاوه بر آن تمامی اسناد سرمایه‌گذاری‌های دونگی در سامانه جامع فرابورس نیز ثبت و نگهداری می‌شوند.

دونگی این طرح را تایید می‌کند؟

دونگی شرایط سخت و مشخصی برای پذیرش طرح‌ها داشته و ارزیابی‌های انجام شده و نتایج آنها را در صفحه هر طرح اعلام می‌کند. با این وجود، چون تخصصی در حوزه‌های فعالیت طرح‌ها ندارد، درگیر فرآیندهای اجرای طرح‌ها نیست و مسوولیتی نیز بابت این موضوع ندارد. در واقع دونگی امکان‌پذیر بودن طرح‌ یا توانمند بودن مجری را بررسی نمی‌کند، بلکه صحت اطلاعات ارائه شده را بررسی می‌کند، تا سرمایه‌گذاران با اطمینان از درستی اطلاعات ارائه شده، بررسی‌های لازم را انجام داده و نسبت به سرمایه‌گذاری تصمیم بگیرند.

سرمایه‌پذیر مسوول اجرای طرح‌ است و دونگی برای اطمینان از اینکه وی این مسوولیت را به خوبی انجام می‌دهد، از وی چک بانکی و سفته دریافت می‌کند. مبلغ و شرایط تضامین در صفحه مربوط به هر طرح به صورت دقیق اعلام می‌شود.