تامین سرمایه در گردش ارائه خدمات مشاوره و آموزش بین‌الملل

دانش‌مان اینترنت اشیاء

تامین سرمایه در گردش ارائه خدمات مشاوره و آموزش بین‌الملل

دانش‌مان اینترنت اشیاء

90.9 میلیارد ریال
توسط 364 سرمایه‌گذار
موفق شد

%48

برآورد سود یکساله

gauge
  • مبلغ مورد نیاز 90.9 میلیارد ریال
  • دوره سرمایه گذاری 12 ماه
  • نرخ بازده داخلی ماهانه 4.01%
  • پرداخت 4٪ سود علی‌الحساب، هر 3 ماه یکبار، از ماه 1 ام
slider slider slider

چرا سرمایه‌گذاری کنم؟

1- سوددهی مناسب طرح

2- سوابق اجرایی قابل قبول سرمایه پذیر

3- دریافت وثایق از سرمایه‌پذیر برای پوشش خطر از دست رفتن اصل سرمایه

4- تجربه قابل قبول مجری طرح در این حوزه تاکنون

5- مبنای محاسبه سوددهی براساس درآمدهای ارزی

درباره سرمایه‌پذیر

تعداد کارمندان: 16 نفر

اعضای هیات مدیره:

thumbnail

فیروزه ابراهیمی

thumbnail

سید مهیار جوهری

thumbnail

فرزاد ابراهیمی

thumbnail

فرزاد ابراهیمی

معرفی طرح

شرکت دانش‌مان اینترنت اشیا (سهامی خاص) جهت تامین سرمایه در گردش برای ارائه خدمات مشاوره و آموزش در حوزه اینترنت اشیا صنعتی در منطقه شرق آسیا و خاورمیانه خواستار تامین سرمایه به میزان 90,900 میلیون ریال می‌باشد. پیش بینی میشود طی دوره 12 ماهه، این طرح بتواند به درآمد 178,473 میلیون ریالی برسد. با لحاظ سهم 24.50 درصدی برای سرمایه گذاران از درآمد طرح، نرخ بازده داخلی ماهانه و سود سرمایه گذاران در مدت اجرای طرح با احتساب هزینه کارمزد تامین مالی جمعی به ترتیب برابر با 4/01درصد و 48.07 درصد پیش بینی شده است. پیش‌بینی درآمدهای طرح که از فروش دوره‌ها و کارگاه‌های آموزشی بدست می‌آید به این شرح است که، طی برآوردها هر سه ماه، 350 نفر در دوره‌های آموزشی (بصورت میانگین 50 نفر در 7 دوره آموزشی) ثبت‌نام خواهند کرد و به قیمت میانگین 305 دلار به ازای هر نفر (با نرخ تسعیر ارز نیمایی 425,000 ریال) محاسبه شده است. شایان ذکر است که با توجه به آخرین صورت‌های مالی حسابرسی شده شرکت، نرخ تسعیر ارز نرخ نیمایی لحاظ شده است. لازم به ذکر است اصل سرمایه و سودهای ‌پیش‌بینی شده در این طرح به وسیله چک و سفته شرکت سرمایه‌پذیر ضمانت شده است.

مدیریت ریسک‌ها

ریسک عدم جذب مخاطب:
این ریسک ناشی از عدم جذب کافی از سرمایه‌گذاران و سرمایه‌گذاران برای شرکت در دوره‌های آموزشی است. اگر تعداد کافی از افراد و شرکت‌ها برای شرکت در دوره‌ها ثبت نام نکنند، طرح ممکن است با مشکل مواجه شود، انجام تحقیقات بازار و ارتباطات فعال با مخاطبان ممکن است به شرکت کمک کند تا نیازها و ترجیحات آنها را بهتر درک کنند و برنامه‌های آموزشی را بر اساس آن تنظیم کنند. این ریسک بر عهده متقاضی است.

ریسک فسخ قرارداد صدور گواهینامه آموزشی:
درصورتی که قرارداد فیمابین بین شرکت و طرف صادرکننده گواهی‌نامه‌ها به هر دلیلی فسخ یا تمدید نشوند، شرکت ملزم به عقد قرارداد جدید با دیگر صادرکنندگان گواهینامه‌های آموزشی می‌باشد در غیر اینصورت این رست بر عهده متقاضی می‌باشد.

ریسک همه‌گیری بیماری‌ها و لغو دوره‌ها:
با توجه به سابقه وقوع این ریسک در دوره کرونا، سرمایه‌پذیر می‌بایست زیرساخت‌های لازم برای برگزاری دوره‌های آموزشی به حالت برخط را ایجاد کند. این ریسک برعهده طرفین است.

ریسک فسخ قراردادهای تامین‌کنندگان:
این ریسک برعهده متقاضی است. برای کنترل این ریسک سرمایه‌پذیر باید برنامه‌های جایگزین برای کنترل بروز این ریسک را در دستور کار قرار دهد.

ریسک تحریم و قوانین بین‌المللی:
درصورت وقوع شرکت موظف به عودت سرمایه و پرداخت سود به میزان حداقل پیش‌بینی شده را انجام می‌باشد. این ریسک بر عهده متقاضی است.

عدم رزرو یا تاخیر در پرداخت تامین کنندگان:
اگر سرمایه ‌پذیر به هر دلیل تمام مبلغ جمع‌آوری شده را در ابتدای دوره هزینه نکند با ریسک افزایش هزینه‌ها در طی دوره مواجه خواهد شد، به همین دلیل مدیریت نقدینگی در ابتدای دوره میت‌تواند ای ریسک را تا حد مطلوبی کاهش دهد. این ریسک بر عهده متقاضی است.

ریسک نقل و انتقالات درآمدها:
با توجه به ارزی بودن درآمدهای شرکت و وصل درآمد از مجاری بین‌المللی این ریسک متوجه حصول درآمد سرمایه‌پذیر خواهد بود و بر عهده متقاضی است.

کاهش حاشیه سود طرح:
این ریسک بر عهده متقاضی می‌باشد و در صورت وقوع سرمایه پذیر می بایست از منابع خود برای بازپرداخت سرمایه و سود حداقلی پیش بینی شده سرمایه گذاران اقدام نماید.

قطعی اینترنت و مشکلات زیرساختی:
این ریسک در صورت وقوع بر عهده متقاضی می‌باشد.

ابطال مجوزهای شرکت جهت اجرای طرح:
با توجه به سابقه اجرایی شرکت احتمال وقوع این ریسک پایین برآورد می‌گردد. لیکن در صورت وقوع این امر ریسک به عهده متقاضی می باشد.

ریسک وثایق:
لازم به ذکر وثایق این طرح از نوع چک و سفته می‌باشد که ریسک بیشتری نسبت به سایر وثایق دارد. این ریسک در صورت وقوع بر عهده متقاضیان می‌باشد.

pdf دریافت فایل معرفی طرح + برنامه کسب و کار

pdf دریافت قرارداد با سرمایه‌پذیر

ارزیابی دونگی

عدم شمول ماده 141 و سوددهی سه سال گذشته سرمایه پذیر

عدم وجود چک برگشتی برای شرکت و مدیرعامل در زمان بررسی طرح

روند رو به رشد شرکت در تولید و درآمدهای عملیاتی سه سال گذشته

طرح «تامین سرمایه در گردش ارائه خدمات مشاوره و آموزش بین الملل در حوزه اینترنت اشیا» تعریف شده توسط شرکت دانشمان اینترنت اشیا از هفت منظر زیر مورد ارزیابی قرار گرفت، که خلاصه نتایج به شرح زیر است:

الف) احراز مدارک: کد سجامی شرکت، گواهی اعتبارسنجی بانکی شرکت، اعضای هیات‌مدیره و مدیرعامل و همچنین گواهی عدم سوءپیشینه اعضای هیات‌مدیره دریافت و اصالت‌سنجی شده است.

بیشتر
نماد طرح: دانش_مان / Danshman

درباره دونگی بیشتر بدانید

چرا به دونگی اعتماد کنم؟

دونگی مجوز فعالیت خود را از فرابورس ایران دریافت کرده و تمامی برنامه‌ها و فعالیت‌هایش را زیر نظر نهاد مالی تحت نظارت سازمان بورس و اوراق بهادار (شرکت سبدگردان الگوریتم) انجام می‌دهد. تمامی سامانه‌ها، اسناد حقوقی، و فرآیندهای دونگی ارزیابی و تائید شده‌اند. علاوه بر آن تمامی اسناد سرمایه‌گذاری‌های دونگی در سامانه جامع فرابورس نیز ثبت و نگهداری می‌شوند.

دونگی این طرح را تایید می‌کند؟

دونگی شرایط سخت و مشخصی برای پذیرش طرح‌ها داشته و ارزیابی‌های انجام شده و نتایج آنها را در صفحه هر طرح اعلام می‌کند. با این وجود، چون تخصصی در حوزه‌های فعالیت طرح‌ها ندارد، درگیر فرآیندهای اجرای طرح‌ها نیست و مسوولیتی نیز بابت این موضوع ندارد. در واقع دونگی امکان‌پذیر بودن طرح‌ یا توانمند بودن مجری را بررسی نمی‌کند، بلکه صحت اطلاعات ارائه شده را بررسی می‌کند، تا سرمایه‌گذاران با اطمینان از درستی اطلاعات ارائه شده، بررسی‌های لازم را انجام داده و نسبت به سرمایه‌گذاری تصمیم بگیرند.

سرمایه‌پذیر مسوول اجرای طرح‌ است و دونگی برای اطمینان از اینکه وی این مسوولیت را به خوبی انجام می‌دهد، از وی چک بانکی و سفته دریافت می‌کند. مبلغ و شرایط تضامین در صفحه مربوط به هر طرح به صورت دقیق اعلام می‌شود.