تامین سرمایه در گردش الو قسطی

شرکت کیان مبتکر فردا

تامین سرمایه در گردش الو قسطی

شرکت کیان مبتکر فردا

30 میلیارد ریال
توسط 190 سرمایه‌گذار
موفق شد

برآورد سود 4 ماهه

%14.09

دوره سرمایه گذاری

4ماه

  • چک و سفته سرمایه‌پذیر
  • مبلغ مورد نیاز 30 میلیارد ریال
  • نرخ بازده داخلی ماهانه 3.52%
  • سود علی‌الحساب 3.52 ٪ هر 1 ماه یکبار
slider slider

چرا سرمایه‌گذاری کنم؟

1- سوددهی مناسب طرح

2- دوره کوتاه مدت طرح

3- پرداخت سود علی الحساب ماهانه

4- سوابق اجرایی قابل قبول سرمایه پذیر

5- ریسک پایین از بین رفتن سرمایه به دلیل مصرف برای خرید تلفن همراه

6- دارا بودن پلتفرم فروش اقساطی شناخته شده در بازار

7- داشتن قرارداد با بانک جهت تسویه حساب خریدهای مشتریان

درباره سرمایه‌پذیر

تعداد کارمندان: 32 نفر

اعضای هیات مدیره:

thumbnail

احمد کیانی قهرودی

thumbnail

احسان کیانی قهرودی

thumbnail

محسن کیانی قهرودی

معرفی طرح

شرکت کیان مبتکر فردا جهت افزایش سرمایه در گردش خود برای خرید کالاهای قابل فروش بر روی پلتفرم الوقسطی، درخواست تامین سرمایه به مبلغ 30,000 میلیون ریال را دارد. این شرکت دارای سایت اختصاصی ، تحت عنوان "الوقسطی" است که در این سایت اقدام به فروش اقساطی کالاهای دیجیتال، لوازم خانگی و... می¬کند. فروش کالا از طریق همکاری با بانک طرف قرارداد صورت می‌گیرد که به صورت اقساطی و طی 12 قسط با کارمزد 25 درصد بوده و در بستر کالاکارت بانک قرض الحسنه مهر ایرانیان صورت می¬گیرد. طی قرارداد منعقد شده بین سرمایه¬پذیر و این بانک، بلافاصله بعد از ثبت خرید مشتریان، 49 درصد از مبلغ کل فروش (با لحاظ کل اقساط) توسط بانک به سرمایه¬پذیر پرداخت و 51 درصد باقی¬مانده آن ۱۸۰ روز بعد از تاریخ خرید پرداخت می¬شود. پیش‌بینی می‌شود طی دوره 4 ماهه، سودناخالص 5,789 میلیون ریال در مقابل خرید کالاها به میزان 28,950 میلیون ریال حاصل گردد. با لحاظ سهم 73 درصدی سرمایه‌گذاران از سود ناخالص طرح (فروش کالاها پس از کسر خرید) ، نرخ بازده داخلی ماهانه و سود سرمایه‌گذاران در مدت اجرای طرح به ترتیب برابر با 3.52 و 14.09 درصد پیش بینی شده است. لازم به ذكر است جهت پوشش خطر از دست رفتن اصل سرمايه، وثايقي مطابق پيوست سوم قرارداد از سرمايه‌پذير دريافت مي‌شود.
سود علی الحساب ماهانه 3.52 درصد در انتهای هر ماه به سرمایه گذاران پرداخت میشود و اصل سرمایه نیز در پایان دوره طرح یکجا پرداخت خواهد شد.

مدیریت ریسک‌ها

افزايش دوره گردش سرمايه به هر دليلي:
مطابق قرارداد بین سرمایه‌پذیر و بانک، بانک موظف و متعهد است تا حداکثر 6 ماه بعد از تسلیم اسناد و مدارک ارائه شده توسط سرمایه‌پذیر با وی تسویه کند درنتیجه احتمال وقوع این ریسک اندک است. در صورتی که حداقل سه چهارم درآمد پیش‌بینی شده در دوره‌های گزارش دهی حاصل شود، این ریسک بین سرمایه¬پذیر و سرمایه¬گذار مشترک است و بیش از آن بر عهده سرمایه‌پذیر خواهد بود.

نکول مشتریان یا تاخیر در تسویه از طرف بانک طرف قرارداد:
باتوجه به آنکه بانک طرف حساب سرمایه پذیر بوده و ملزم به پرداخت مبالغ فروش کالاها به سرمایه پذیر است، ریسک نکول در این طرح بسیار اندک است. با این حال این ریسک برعهده سرمایه پذیر است.

عدم فروش محصولات:
در صورت اجرای تمام راهکارهای ممکن از سوی سرمایه‌پذیر، این ریسک ذاتی است و بین سرمایه پذیر و سرمایه گذاران مشترک است. اما اگر در گزارش دوماهه حداقل 75 درصد از فروش محقق نشود، دونگی حق فسخ قرارداد را دارد. همچنین سرمایه پذیر با رضایت خود پرداخت سود به سرمایه گذاران را در اولویت قرارداده است.

افزایش قیمت خرید کالاها:
با توجه به کوتاه مدت بودن طرح و اینکه سرمایه فقط یکبار به گردش درخواهد آمد، احتمال وقوع این ریسک اندک است و درصورت افزایش قیمت خرید کالاها، قیمت فروش نیز متناسب با آن افزایش خواهد یافت. با این وجود، این ریسک جزو ریسک‌های ذاتی طرح و مشترک بین سرمایه‌پذیر و سرمایه‌گذار است

ممنوعیت واردات یا تحریم کالاها:
متقاضی متعهد است با جایگزینی دیگر تجهیزات و کالاهای دیجیتال و حفظ حاشیه سود برآوردی در طرح این ریسک را کنترل نماید . در صورت وقوع بر عهده متقاضی است.

عدم بازپرداخت سرمایه در انتهای طرح:
کالاهای این شرکت معمولا طی اقساط 12 ماهه به فروش می رسند. طبق قراداد منعقد شده بین سرمایه¬پذیر و بانک، بعد از ثبت خرید کالاها توسط مشتریان، بانک موظف است که بلافاصله 49 درصد مبلغ (کل مبلغ نقد و اقساط) را بعد از کسر کارمزد خود به سرمایه پذیر پرداخت کند و درابتدای ماه هفتم نیز 51 درصد مابقی را تسویه نماید. اما سرمایه¬پذیر با توجه به جریانات نقد شرکت، اذعان دارد که می تواند از منابع دیگر اصل و سود سرمایه¬گذاران را تا پایان طرح (طرح 4 ماهه) تسویه کند. لذا درصورت وقوع این ریسک برعهده سرمایه پذیر می باشد و میبایست از سایر منابع درآمدی خود اقدام به بازپرداخت اصل سرمایه نماید.

ریسک فسخ قرارداد و عدم امکان اجرای قرارداد با بانک به هر دلیل:
بر عهده سرمایه پذیر میباشد

pdf دریافت فایل معرفی طرح + برنامه کسب و کار

pdf دریافت قرارداد با سرمایه‌پذیر

ارزیابی دونگی

عدم شمول ماده 141 و سوددهی دو سال گذشته سرمایه پذیر

عدم وجود چک برگشتی برای شرکت و مدیرعامل در زمان بررسی طرح

روند رو به رشد شرکت در درآمدهای عملیاتی دو سال گذشته

کاهش ریسک نکول مشتریان به دلیل پرداخت از جانب بانک طرف قرارداد

طرح «تامین سرمایه در گردش الو قسطی» تعریف شده توسط شرکت کیان مبتکر فردا از شش منظر زیر مورد ارزیابی قرار گرفت، که خلاصه نتایج به شرح زیر است:

الف) احراز مدارک: کد سجامی شرکت، گواهی اعتبارسنجی بانکی شرکت، اعضای هیات مدیره و مدیر عامل و همچنین گواهی عدم سوء پیشینه اعضای هیات مدیره دریافت و اصالت‌سنجی شده است.

بیشتر
نماد طرح: دالوقسطی / D_ghesti

نهاد ناظر: سبد گردان الگوریتم

ناظر مالی یا فنی: ندارد

درباره دونگی بیشتر بدانید

چرا به دونگی اعتماد کنم؟

دونگی مجوز فعالیت خود را از فرابورس ایران دریافت کرده و تمامی برنامه‌ها و فعالیت‌هایش را زیر نظر نهاد مالی تحت نظارت سازمان بورس و اوراق بهادار (شرکت سبدگردان توسعه فیروزه) انجام می‌دهد. تمامی سامانه‌ها، اسناد حقوقی، و فرآیندهای دونگی ارزیابی و تائید شده‌اند. علاوه بر آن تمامی اسناد سرمایه‌گذاری‌های دونگی در سامانه جامع فرابورس نیز ثبت و نگهداری می‌شوند.

دونگی این طرح را تایید می‌کند؟

دونگی شرایط سخت و مشخصی برای پذیرش طرح‌ها داشته و ارزیابی‌های انجام شده و نتایج آنها را در صفحه هر طرح اعلام می‌کند. با این وجود، چون تخصصی در حوزه‌های فعالیت طرح‌ها ندارد، درگیر فرآیندهای اجرای طرح‌ها نیست و مسوولیتی نیز بابت این موضوع ندارد. در واقع دونگی امکان‌پذیر بودن طرح‌ یا توانمند بودن مجری را بررسی نمی‌کند، بلکه صحت اطلاعات ارائه شده را بررسی می‌کند، تا سرمایه‌گذاران با اطمینان از درستی اطلاعات ارائه شده، بررسی‌های لازم را انجام داده و نسبت به سرمایه‌گذاری تصمیم بگیرند.

سرمایه‌پذیر مسوول اجرای طرح‌ است و دونگی برای اطمینان از اینکه وی این مسوولیت را به خوبی انجام می‌دهد، از وی چک بانکی و سفته دریافت می‌کند. مبلغ و شرایط تضامین در صفحه مربوط به هر طرح به صورت دقیق اعلام می‌شود.