تامین سرمایه درگردش واردات و فروش کپسول گاز مبرد

شرکت تبریز موتور آسیا

تامین سرمایه درگردش واردات و فروش کپسول گاز مبرد

شرکت تبریز موتور آسیا

59.58 میلیارد ریال
توسط 363 سرمایه‌گذار
موفق شد

%43.05

برآورد سود یکساله

secure

ضمانت‌نامه حسن انجام تعهدات

  • مبلغ مورد نیاز 59.58 میلیارد ریال
  • دوره سرمایه گذاری 12 ماه
  • نرخ بازده داخلی ماهانه 3.45%
  • سود علی‌الحساب 10.35 ٪ هر 3 ماه یکبار
  • نوع طرح: همه یا هیچ
slider

چرا سرمایه‌گذاری کنم؟

1- سوددهی نسبتا مناسب طرح

2- ارائه ضمانت نامه حسن انجام تعهدات جهت پوشش ریسک نکول اصل و الزام به پرداخت سود نهایی سرمایه گذاران

3- سوابق اجرایی قابل قبول سرمایه پذیر

4- ریسک پایین از بین رفتن سرمایه به دلیل مصرف برای خرید مواد اولیه

درباره سرمایه‌پذیر

تعداد کارمندان: 21 نفر

اعضای هیات مدیره:

thumbnail

حامد رستمی مهر

thumbnail

محمد رستمی مهر

thumbnail

هادی رستمی مهر

لیست سهامداران:

thumbnail

محمد رستمی مهر

معرفی طرح

شرکت تبریز موتور آسیا جهت تامین سرمایه در گردش مورد نیاز واردات گاز مبرد، درخواست تامین سرمایه به مبلغ 59,575 میلیون ریال را دارد. پیش‌بینی می‌شود درآمد طرح طی یک دوره یک ساله شامل چهار دوره گردش، مبلغ 359,100 میلیون ریال و سود طرح با لحاظ هزینه خرید محصولات به مبلغ 102,600 میلیون ریال برسد. با لحاظ سهم 25 درصدی سرمایه‌گذاران از سود حاصل از عملیات طرح، نرخ بازده داخلی ماهانه و سود سرمایه‌گذاران در مدت اجرای طرح با احتساب هزینه کارمزد تامین مالی جمعی به ترتیب برابر با 3.45 و 43.05 درصد پیش‌بینی شده است. جهت تضمین اصل سرمایه و الزام به پرداخت سود نهایی از سوی سرمایه‌پذیر ضمانت‌نامه حسن انجام تعهدات به مبلغ 60 میلیارد ریال از صندوق پژوهش و فناوری پرشین داروی البرز به مبلغ به دونگی ارائه شده است.
معیار محاسبات سود طرح، مابه‌التفاوت درآمد حاصل از فروش محصولات با هزینه‌های تمام شده خرید محصولات وارداتی با لحاظ کارمزد عامل و فرابورس در تامین مالی جمعی می‌باشد. مابالتفاوت سهم سرمایه‌گذاران از منافع طرح با مجموع سودهای علی‌الحساب پرداختی به عنوان سود قطعی در انتهای دوره به سرمایه‌گذاران پرداخت می‌گردد. لازم به ذکر است که سود علی‌الحساب ماهیانه سرمایه‌گذاران 3 درصد با محاسبه از ماه اول و با پرداخت به صورت سه ماه یکبار از انتهای ماه سوم خواهد بود.

مدیریت ریسک‌ها

افزایش بهای تمام شده خرید محصولات :
سرمایه‌پذیر موظف به اجرای برنامه خرید براساس تعداد پیش‌بینی شده می‌باشد و در صورت افزایش بهای خرید و واردات می‌بایست مازاد سرمایه مورد نیاز را تامین نماید. موظف به حفظ حاشیه سود براساس حجم خرید می‌باشد.

صدمه به محصولات خریداری شده به هر دلیل (دزدی، آتش سوزی و ...):
صدمه به محصولات خریداری شده به هر دلیل (دزدی، آتش سوزی و ...)

برگشت از فروش ناشی از عیوب:
سرمایه پذیر موظف کنترل کیفیت محصولات خریداری شده و جبران نواقص احتمالی از تامین کننده گان محصولات است و این ریسک تماما بر عهده وی خواهد بود.

افزایش دوره گردش سرمایه به هر علت:
اگر در گزارشات دو ماهه حداقل 75 درصد از فروش پیش¬بینی شده میسر نشود، سکو حق فسخ قرارداد فی مابین را خواهد داشت. در کل دوره‌ در صورتی که فقط در یک گزارش سه ماهه انحراف از برنامه فروش تا سقف 50% از پیش‌بینی باشد، با شرط تعهد به جبران در دوره بعدی امکان ادامه طرح وجود خواهد داشت.

عدم فروش محصولات در پایان دوره یا باقی ماندن موجودی مواد اولیه در انبار:
سرمایه پذیر موظف به بازخرید کالاهای فروش نرفته بر مبنای آخرین قیمت فروش انجام شده که از قیمت پیش‌بینی شده کمتر نباشد در پایان دوره طرح است.

بروز مشکلات در تامین محصولات :
با توجه به سابقه مدیران و پیش‌بینی‌‌های صورت گرفته احتمال وقوع این ریسک پایین است. لیکن در صورت وقوع بر عهده سرمایه‌پذیر است.

عدم تخصیص ارز دولتی:
این ریسک بر عهده متقاضی است و در صورت وقوع سرمایه پذیر ملزم به جبران و حفظ حداقل حاشیه سود اعلامی در طرح می‌باشد.

ضمانت‌نامه:
لازم به ذکر است طرح دارای ضمانت‌نامه حسن انجام تعهدات می باشد که نسبت یه ضمانت‌نامه تعهد پرداخت از نقدشوندگی کمتری برخودار می‌باشد. در صورت به اجرا گذاشتن ضمانت‌نامه، این ریسک بر عهده طرفین است.

نوسان نرخ دلار:
در صورت افزایش نرخ ارز، امکان کاهش سفارش از نظر تعدادی وجود دارد اما تغییری در حاشیه سود محصول ایجاد نخواهد کرد چرا که به میزان هزینه ها ناشی از افزایش نرخ ارز قیمت فروش حداقل به همان میزان افزایش خواهد یافت. در صورتی که نوسانات ناشی از نرخ ارز منجر به کاهش حاشیه سود شود این ریسک بر عهده طرفین خواهد بود.

pdf دریافت فایل معرفی طرح + برنامه کسب و کار

pdf دریافت قرارداد با سرمایه‌پذیر و طرح کسب و کار

ارزیابی دونگی

عدم سابقه محکومیت کیفری مدیر عامل و اعضای هیات مدیره

عدم شمول ماده 141

وضعیت مالی مناسب و رشد درآمد و وضعیت اعتباری شرکت براساس صورت های مالی حسابرسی شده

مبلغ فروش متناسب با ابعاد طرح در بهار و تابستان 1402

سابقه اعتباری مطلوب شرکت و اعضای هیات مدیره در زمان بررسی طرح

اولویت داشتن سرمایه گذاران در پرداخت سود

دارای ضمانت حسن انجام تعهدات جهت جبران خسارت اصل سرمایه و سود پیش بینی شده

طرح «تامین سرمایه در گردش واردات و فروش کپسول گاز مبرد» تعریف شده توسط شرکت تبریز موتور آسیا از شش منظر زیر مورد ارزیابی قرار گرفت، که خلاصه نتایج به شرح زیر است:

الف) احراز مدارک: کد سجامی شرکت، گواهی اعتبارسنجی بانکی شرکت، اعضای هیات مدیره و مدیر عامل و همچنین گواهی عدم سوء پیشینه اعضای هیات مدیره دریافت و اصالت‌سنجی شده است.

بیشتر
نماد طرح: دانوسگاز / Danusgaz

نهاد ناظر: سبد گردان الگوریتم

ناظر مالی یا فنی: ندارد

درباره دونگی بیشتر بدانید

چرا به دونگی اعتماد کنم؟

دونگی مجوز فعالیت خود را از فرابورس ایران دریافت کرده و تمامی برنامه‌ها و فعالیت‌هایش را زیر نظر نهاد مالی تحت نظارت سازمان بورس و اوراق بهادار (شرکت سبدگردان توسعه فیروزه) انجام می‌دهد. تمامی سامانه‌ها، اسناد حقوقی، و فرآیندهای دونگی ارزیابی و تائید شده‌اند. علاوه بر آن تمامی اسناد سرمایه‌گذاری‌های دونگی در سامانه جامع فرابورس نیز ثبت و نگهداری می‌شوند.

دونگی این طرح را تایید می‌کند؟

دونگی شرایط سخت و مشخصی برای پذیرش طرح‌ها داشته و ارزیابی‌های انجام شده و نتایج آنها را در صفحه هر طرح اعلام می‌کند. با این وجود، چون تخصصی در حوزه‌های فعالیت طرح‌ها ندارد، درگیر فرآیندهای اجرای طرح‌ها نیست و مسوولیتی نیز بابت این موضوع ندارد. در واقع دونگی امکان‌پذیر بودن طرح‌ یا توانمند بودن مجری را بررسی نمی‌کند، بلکه صحت اطلاعات ارائه شده را بررسی می‌کند، تا سرمایه‌گذاران با اطمینان از درستی اطلاعات ارائه شده، بررسی‌های لازم را انجام داده و نسبت به سرمایه‌گذاری تصمیم بگیرند.

سرمایه‌پذیر مسوول اجرای طرح‌ است و دونگی برای اطمینان از اینکه وی این مسوولیت را به خوبی انجام می‌دهد، از وی چک بانکی و سفته دریافت می‌کند. مبلغ و شرایط تضامین در صفحه مربوط به هر طرح به صورت دقیق اعلام می‌شود.