واردات 23 دستگاه فروش اتوماتیک (وندینگ ماشین)

فروش بان گستر ایرانیان

واردات 23 دستگاه فروش اتوماتیک (وندینگ ماشین)

فروش بان گستر ایرانیان

26.72 میلیارد ریال
توسط 183 سرمایه‌گذار
موفق شد

%40.28

برآورد سود یکساله

secure

ضمانت‌نامه حسن انجام تعهدات

  • مبلغ مورد نیاز 26.72 میلیارد ریال
  • دوره سرمایه گذاری 12 ماه
  • نرخ بازده داخلی ماهانه 3.46%
  • پیش بینی پرداخت سود علی‌الحساب 3.46 ٪ هر 1 ماه یکبار
  • نوع طرح: شناور
  • حداقل مبلغ شناوری: 10,000,000,000 ریال
slider slider

چرا سرمایه‌گذاری کنم؟

1- دریافت ضمانت نامه تعهد پرداخت از سرمایه‌پذیر برای تضمین بازپرداخت اصل سرمایه

2- دریافت ضمانت نامه تعهد پرداخت از سرمایه‌پذیر برای تضمین پرداخت سود محقق شده

3- کاهش ریسک اجرای طرح به دلیل صرف سرمایه جهت خرید تجهیزات

4- سابقه عملیاتی قابل قبول شرکت

5- پرداخت سود 2.5 درصد بصورت علی الحساب ماهیانه از ماه چهارم

6- سوددهی مورد انتظار مناسب طرح

7- بازپرداخت اصل سرمایه به میزان ماهانه 5% از ماه چهارم

درباره سرمایه‌پذیر

شرکت فروش بان گستر ایرانیان فعال در زمینه توسعه، بازرگانی و بهره برداری دستگاههای فروش خودکار و راهکارهای پرداخت سلف سرویس می باشد

تعداد کارمندان: 10 نفر

اعضای هیات مدیره:

thumbnail

حسین بابایی

thumbnail

انور بابایی

لیست سهامداران:

thumbnail

حسین بابایی

thumbnail

انور بابایی

معرفی طرح

شرکت فروش بان گستر ایرانیان جهت تامین سرمایه اولیه جهت خرید و وارد کردن 23 دستگاه فروش خودکار (وندینگ ماشین) ، درخواست تامین سرمایه به مبلغ 26,720 میلیون ریال را دارد. این سرمایه جهت خرید و واردات 23 دستگاه فروش خودکار استفاده خواهد شد . پیش‌بینی می‌شود طی دوره 12 ماهه، بتواند به درآمد 82,800 میلیون ریالی از محل فروش کالاها و اقلام خوراکی توسط این دستگاه¬ها برسد. با لحاظ سهم 13 درصدی سرمایه‌گذاران از فروش طرح، نرخ بازده داخلی ماهانه و سود سرمایه‌گذاران در مدت اجرای طرح به ترتیب برابر با 3.46 و 40.28 درصد پیش بینی شده است. لازم به ذكر است جهت پوشش ریسک نکول اصل و سود سرمايه، ضمانت نامه تعهد پرداخت به ارزش 10,000 میلیون ریال از صندوق فناوری نوین و 18,100 میلیون ریال از بانک سینا از سرمايه‌پذير دريافت مي‌شود. سود علي‌الحساب ماهانه 2.5 درصد سرمايه از انتهای ماه چهارم و به صورت ماهانه پرداخت مي‌شود. از ابتدای ماه چهارم طرح ماهانه 5 درصد از اصل سرمایه محاسبه شده و در انتهای هر ماه پرداخت می¬شود و مابقی در انتهای طرح صورت خواهد گرفت و تسویه حساب نهایی نیز پس از حسابرسی و اعمال سود و زیان قطعی انجام خواهد شد.

مدیریت ریسک‌ها

طول کشیدن فرآیند واردات و راه اندازی دستگاه‌ها:
سرمایه‌پذیر قبلا واردات دستگاه‌های مشابه را انجام داده و با فرآیند واردات و راه‌اندازی دستگاه‌ها کاملا آشناست در نتیجه امکان وقوع این ریسک پایین است. اما با این حال اگر علت طول کشیدن فرآیند واردات و راه‌اندازی دستگاه‌ها خارج از شرایط فورس ماژور ذکر شده در قرارداد باشد، این ریسک برعهده سرمایه‌پذیر بوده و وی موظف است که درآمد سایر دستگاه‌های فعال خود را تا زمان راه‌اندازی دستگاه‌های جدید به طرح اختصاص دهد.

عدم فروش محصولات به مشتریان:
این ریسک بر عهده طرفین بوده اما درصورت محقق نشدن 75 درصد از فروش پیش‌بینی شده در گزارشات سه ماهه، عامل حق فسخ قرارداد را خواهد داشت.

عدم امکان استقرار دستگاه‌ها در مکان‌های مورد نظر:
این ریسک برعهده سرمایه‌پذیر بوده و در صورت عدم استقرار و راه‌اندازی دستگاه‌ها تا ماه چهارم طرح، سرمایه‌پذیر موظف است که درآمد سایر دستگاه‌های فعال خود را جایگزین دستگاه‌های غیر فعال کند. و درصورت محقق نشدن 75 درصد از فروش پیش‌بینی شده در گزارشات سه ماهه، عامل حق فسخ قرارداد را خواهد داشت

هرگونه صدمه و آسیب به دستگاه‌ها:
این ریسک برعهده سرمایه‌پذیر بوده و وی موظف به بیمه کردن تمامی دستگاه‌ها می‌باشد.

نواسانات نرخ ارز (یورو):
این ریسک بخشی از ریسک بازار بوده و بین طرفین مشترک است.

عدم تامین مناسب کالاها جهت فروش:
سرمابه‌پذیر موظف به تامین کالاهای مورد نیاز جهت فروش از طریق دستگاه‌های فروش اتومات است و ریسک این امر تماما برعهده سرمایه‌پذیر است.

pdf دریافت فایل معرفی طرح + برنامه کسب و کار

pdf دریافت قرارداد با سرمایه‌پذیر و طرح کسب و کار

ارزیابی دونگی

عدم شمول ماده 141 قانون تجارت (ورشکستگی)

عدم سابقه محکومیت کیفری مدیر عامل و اعضای هیات مدیره

دریافت ضمانت نامه تعهد پرداخت از سرمایه‌پذیر برای ضمانت بازپرداخت اصل سرمایه

دریافت ضمانت نامه تعهد پرداخت از سرمایه‌پذیر برای ضمانت پرداخت سود محقق شده

اولویت پرداخت سود به سرمایه‌گذاران تا سقف پیش بینی شده

توجیه‌پذیر بودن طرح از منظر اقتصادی هم برای مشارکت‌کنندگان و هم برای سرمایه‌پذیر

ریسک اجرایی کنترل شده به دلیل مصرف سرمایه برای خرید تجهیزات

طرح «تامین سرمایه مورد نیاز جهت واردات 23 دستگاه فروش اتوماتیک» تعریف شده توسط شرکت فروش بان گستر ایرانیان از پنج منظر زیر مورد ارزیابی قرار گرفت، که خلاصه نتایج به شرح زیر است:

الف) احراز مدارک: کد سجامی شرکت، گواهی اعتبارسنجی بانکی شرکت، اعضای هیات مدیره و مدیر عامل و همچنین گواهی عدم سوء پیشینه اعضای هیات مدیره دریافت و اصالت‌سنجی شده است.

بیشتر
نماد طرح: دفروشبان / DVending

نهاد ناظر: سبد گردان الگوریتم

ناظر مالی یا فنی: ندارد

درباره دونگی بیشتر بدانید

چرا به دونگی اعتماد کنم؟

دونگی مجوز فعالیت خود را از فرابورس ایران دریافت کرده و تمامی برنامه‌ها و فعالیت‌هایش را زیر نظر نهاد مالی تحت نظارت سازمان بورس و اوراق بهادار (شرکت سبدگردان توسعه فیروزه) انجام می‌دهد. تمامی سامانه‌ها، اسناد حقوقی، و فرآیندهای دونگی ارزیابی و تائید شده‌اند. علاوه بر آن تمامی اسناد سرمایه‌گذاری‌های دونگی در سامانه جامع فرابورس نیز ثبت و نگهداری می‌شوند.

دونگی این طرح را تایید می‌کند؟

دونگی شرایط سخت و مشخصی برای پذیرش طرح‌ها داشته و ارزیابی‌های انجام شده و نتایج آنها را در صفحه هر طرح اعلام می‌کند. با این وجود، چون تخصصی در حوزه‌های فعالیت طرح‌ها ندارد، درگیر فرآیندهای اجرای طرح‌ها نیست و مسوولیتی نیز بابت این موضوع ندارد. در واقع دونگی امکان‌پذیر بودن طرح‌ یا توانمند بودن مجری را بررسی نمی‌کند، بلکه صحت اطلاعات ارائه شده را بررسی می‌کند، تا سرمایه‌گذاران با اطمینان از درستی اطلاعات ارائه شده، بررسی‌های لازم را انجام داده و نسبت به سرمایه‌گذاری تصمیم بگیرند.

سرمایه‌پذیر مسوول اجرای طرح‌ است و دونگی برای اطمینان از اینکه وی این مسوولیت را به خوبی انجام می‌دهد، از وی چک بانکی و سفته دریافت می‌کند. مبلغ و شرایط تضامین در صفحه مربوط به هر طرح به صورت دقیق اعلام می‌شود.