تجارت کالاهای مصرفی و غذایی هما 2

شرکت هما تجارت سمنان

تجارت کالاهای مصرفی و غذایی هما 2

شرکت هما تجارت سمنان

13.48 میلیارد ریال
توسط 132 سرمایه‌گذار

برآورد سود 8 ماهه

%26.71

دوره سرمایه گذاری

8ماه

  • چک و سفته سرمایه‌پذیر
  • مبلغ مورد نیاز 20 میلیارد ریال
  • نرخ بازده داخلی ماهانه 3%
  • پرداخت سود در انتهای دوره
slider slider

چرا سرمایه‌گذاری کنم؟

1- دوره زمانی 8 ماهه سرمایه گذاری با سوددهی حدود 27%

2- کاهش ریسک از دست رفتن سرمایه به دلیل خرید کالاهای غذایی عمدتا فاسد نشدنی و کالاهای مصرفی

3- کاهش ریسک نکول به دلیل فروش به شرکت‌های دولتی

4- تجربه قابل قبول مجری طرح در این حوزه تاکنون

5- اجرای طرح مشابه در پلتفرم دونگی و انطباق با طرح کسب و کار تا گزارش دوم

6- رضایت نسبی مشتریان پیشین از عملکرد سرمایه پذیر

7- وضعیت اعتباری مناسب شرکت و اعضای هیات مدیره

درباره سرمایه‌پذیر

شرکت هما تجارت سمنان در سال 1387 تاسیس شده ولی به‌صورت رسمی از ابتدای سال 1400 فعالیت رسمی خود را آغاز نموده است. فعالیت عمده شرکت در دو حوزه تامین مصالح ساختمانی و فروش عمده کالاهای الکترونیکی، مصرفی و غذایی برای دستگاه‌های دولتی است. این شرکت حدودا با 30 سازمان دولتی کار کرده که در سال‌های گذشته بخش کمتری از معاملات به مواد غذایی اختصاص داشته اما از آغاز سال 1401، تقریبا تمامی معاملات مربوط به کالاهای مصرفی و غذایی بوده است.

تعداد کارمندان: 1 نفر

اعضای هیات مدیره:

thumbnail

سمیه محمودی

thumbnail

رقیه محمودی

معرفی طرح

شرکت هما تجارت سمنان جهت تکمیل سرمایه در گردش خود برای خرید انواع کالاهای مصرفی و غذایی مورد نیاز سازمان‌های طرف معامله خود، از جمله كالاهای سلولوزی، یكبار مصرف، نظافتی، غذایی و ...، درخواست تامین سرمایه به مبلغ 20 میلیارد ریال را دارد. پیش‌بینی می‌شود طی دوره 8 ماهه، بتواند به درآمد 25,947 میلیون ریال برسد که با لحاظ هزینه¬های خرید کالاها، سود طرح 6,843 میلیون ریال براورد می‌شود. با لحاظ سهم 78 درصدی سرمایه‌گذاران از سود طرح، نرخ بازده داخلی ماهانه و سود سرمایه‌گذاران در مدت اجرای طرح به ترتیب برابر با 3 و 26.71 درصد پیش بینی شده است.

مدیریت ریسک‌ها

تاخیر در تسویه توسط مشتریان:
سرمایه‌پذیر تلاش می‌کند تا کالاها را به مشتریانی بفروشد که طبق تجربه پیشین، تسویه به موقع داشته‌اند. در صورت عدم تسویه به موقع تا انتهای طرح، مطالبات باقیمانده حال شده فرض می شود لذا این ریسک بر عهده سرمایه‌پذیر است.

عدم فروش محصولات به مشتریان:
سرمایه‌پذیر در انتهای طرح کالاهای فروخته نشده را با حاشیه سود پیش‌بینی شده طرح بازخرید می‌کند. این ریسک به عهده سرمایه‌پذیر می‌باشد.

افزایش نرخ خرید اقلام نسبت به نرخ پیش‌بینی شده:
افزایش نرخ فروش متناسب با افزایش نرخ خرید صورت خواهد گرفت. لیکن ریسک قیمت بر عهده طرفین می باشد.

از بین رفتن كالاهای خریداری شده:
وقتی بار از تامین‌كننده خریداری می‌شود، مستقیما به مشتری ارسال شده و وارد انبار سرمایه‌پذیر نمی‌شود. برای هر انتقال از انبار تامین‌كننده به انبار مشتری،‌ بیمه بابت حمل و نقل كالاها انجام می‌شود. این ریسک بر عهده سرمایه پذیر خواهد بود.

pdf دریافت فایل معرفی طرح + برنامه کسب و کار

pdf دریافت قرارداد با سرمایه‌پذیر

ارزیابی دونگی

دریافت وثایق از سرمایه‌پذیر برای پوشش خطر از دست رفتن اصل سرمایه

سابقه عملیاتی مناسب در خريد و فروش مصالح ساختمانی، كالاهای الكتریكی، الكترونیكی، مصرفی و غذایی

اجرای منطبق بر طرح کسب و کار در طرح مشابه پیشین متقاضی

وضعیت اعتباری از کم ریسک تا عالی برای شرکت و اعضای هیات مدیره

شرکت مشمول ماده 141 نیست.

میزان فروش در حدود متناسب با ابعاد طرح در بهار و تابستان 1401

دوره زمانی 8 ماهه طرح

طرح «تامین سرمایه در گردش تجارت کالاهای مصرفی و غذایی هما 2» تعریف شده توسط شرکت هما تجارت سمنان از پنج منظر زیر مورد ارزیابی قرار گرفت، که خلاصه نتایج به شرح زیر است:

الف) احراز مدارک: کد سجامی شرکت، گواهی اعتبارسنجی بانکی شرکت، اعضای هیات مدیره و مدیر عامل و همچنین گواهی عدم سوء پیشینه اعضای هیات مدیره دریافت و اصالت‌سنجی شده است.

بیشتر
نماد طرح: دهماتجا٢ / DHomaTr2

نهاد ناظر: سبد گردان الگوریتم

ناظر مالی یا فنی: ندارد

درباره دونگی بیشتر بدانید

چرا به دونگی اعتماد کنم؟

دونگی مجوز فعالیت خود را از فرابورس ایران دریافت کرده و تمامی برنامه‌ها و فعالیت‌هایش را زیر نظر نهاد مالی تحت نظارت سازمان بورس و اوراق بهادار (شرکت سبدگردان توسعه فیروزه) انجام می‌دهد. تمامی سامانه‌ها، اسناد حقوقی، و فرآیندهای دونگی ارزیابی و تائید شده‌اند. علاوه بر آن تمامی اسناد سرمایه‌گذاری‌های دونگی در سامانه جامع فرابورس نیز ثبت و نگهداری می‌شوند.

دونگی این طرح را تایید می‌کند؟

دونگی شرایط سخت و مشخصی برای پذیرش طرح‌ها داشته و ارزیابی‌های انجام شده و نتایج آنها را در صفحه هر طرح اعلام می‌کند. با این وجود، چون تخصصی در حوزه‌های فعالیت طرح‌ها ندارد، درگیر فرآیندهای اجرای طرح‌ها نیست و مسوولیتی نیز بابت این موضوع ندارد. در واقع دونگی امکان‌پذیر بودن طرح‌ یا توانمند بودن مجری را بررسی نمی‌کند، بلکه صحت اطلاعات ارائه شده را بررسی می‌کند، تا سرمایه‌گذاران با اطمینان از درستی اطلاعات ارائه شده، بررسی‌های لازم را انجام داده و نسبت به سرمایه‌گذاری تصمیم بگیرند.

سرمایه‌پذیر مسوول اجرای طرح‌ است و دونگی برای اطمینان از اینکه وی این مسوولیت را به خوبی انجام می‌دهد، از وی چک بانکی و سفته دریافت می‌کند. مبلغ و شرایط تضامین در صفحه مربوط به هر طرح به صورت دقیق اعلام می‌شود.