تامین سرمایه در گردش قسطی کلاب

یکتا اجاره هوشمند پویا

تامین سرمایه در گردش قسطی کلاب

یکتا اجاره هوشمند پویا

31.41 میلیارد ریال
توسط 211 سرمایه‌گذار
موفق شد

%47.27

برآورد سود 12 ماهه

secure

چک و سفته سرمایه‌پذیر

  • مبلغ مورد نیاز 31.41 میلیارد ریال
  • دوره سرمایه گذاری 12 ماه
  • نرخ بازده داخلی ماهانه 3.78%
  • سود علی‌الحساب 3.78 ٪ هر 1 ماه یکبار
  • نوع طرح: شناور
  • حداقل مبلغ شناوری: 10,000,000,000 ریال
slider

چرا سرمایه‌گذاری کنم؟

1- تجربه صنفی قابل قبول مجری طرح در این حوزه تاکنون با برند نسبتا شناخته شده در بازار

2- کاهش ریسک از دست رفتن اصل سرمایه به دلیل تبدیل به کالاهای قابل فروش.

3- دریافت وثایق از سرمایه‌پذیر برای پوشش خطر از دست رفتن اصل سرمایه

4- داشتن قرارداد تعهد تسویه مشتریان توسط لیزینگ

5- سوددهی مورد انتظار مناسب طرح

درباره سرمایه‌پذیر

یکتا اجاره هوشمند پویا صاحب فروشگاه اینترنتی با برند قسطی کلاب، از پلتفرم های خرید اقساطی آنلاین کالا در ایران است. این شرکت فعالیت خود را از سال 1396 با هدف فروش نقدی و اقساطی انواع کالا دیجیتال، لوازم خانگی، لوازم اداری، آرایشی و بهداشتی و ...آغاز نموده است. این مجموعه طرح‌های متنوع خرید اقساطی کالا را با شرایط مناسب هر طیف از مشتریان، از طریق همکاری با شرکت‌های لیزینگ‌ و بانک‌ها، موسسات و تشکل‌های مالی معتبر با رعایت کامل قوانین و استاندارهای لازم به شکل فروش آنلاین از طریق سایت ایجاد کرده است. 

تعداد کارمندان: 28 نفر

اعضای هیات مدیره:

thumbnail

نادر رجب‌پور

thumbnail

عبدالرحمن رجب پور

thumbnail

حمیدرضا رمضانی

لیست سهامداران:

thumbnail

نادر رجب پور

thumbnail

عبدالرحمن رجب پور

thumbnail

حمیدرضا رمضانی

معرفی طرح

شرکت یکتا اجاره هوشمند پویا جهت افزایش سرمایه در گردش خود برای خرید کالاهای دیجیتال، لوازم خانگی و... قابل فروش به صورت اقساطی بر روی پلتفرم قسطی‌کلاب، درخواست تامین سرمایه به مبلغ 31,414 میلیون ریال را دارد. فروش کالا از طریق همکاری با شرکت های لیزینگ و پس از اعتبارسنجی مشتریان، و پرداخت مبلغ فاکتور توسط شرکت لیزینگ به قسطی کلاب طی مدت 15 روز انجام می‌شود و مشتریان مبلغ فاکتور را در قالب اقساط ماهانه به شرکت لیزینگ پرداخت می‌کنند. براساس سوابق پیش‌بینی می‌شود طی دوره 12 ماهه، درآمد 327,000 میلیون ریال در مقابل خرید کالاها به میزان 300,000 میلیون ریال حاصل گردد. با لحاظ سهم 55 درصدی سرمایه‌گذاران از سود ناخالص طرح (فروش کالاها پس از کسر خرید) ، نرخ بازده داخلی ماهانه و سود سرمایه‌گذاران در مدت اجرای طرح به ترتیب برابر با 3.78 و 47.27 درصد پیش بینی شده است. بر اساس قرارداد بین سکو(دونگی) و سرمایه‌پذیر(قسطی کلاب) اگر در گزارشات دو ماهه حداقل 75 درصد از فروش پیشبینی شده میسر نشود، سکو حق فسخ قرارداد فی مابین را خواهد داشت. سرمایه‌پذیر موظف است حداقل هر دوماه ماه یکبار گزارش پیشرفت طرح را به دونگی ارائه نماید. سود علي‌الحساب از ماه دوم طرح محاسبه شده و هر ماه با نرخ 3 درصد از سرمایه به صورت ماهانه از انتهاي ماه دوم پرداخت خواهد شد. هزینه های طرح شامل هزینه خرید کالاهای دیجیتال و کارمزد تامین مالی جمعی می‌باشد

مدیریت ریسک‌ها

افزايش دوره گردش سرمايه به هر دليلي:
مطابق قرارداد بین سرمایه‌پذیر و لیزینگ، لیزینگ موظف و متعهد است تا حداکثر 15 روز بعد از تسلیم اسناد و مدارک ارائه شده توسط سرمایه‌پذیر، معادل کل ملبغ فاکتور فروش را با وی تسویه کند درنتیجه احتمال وقوع این ریسک اندک است. در صورتی که حداقل سه چهارم درآمد پیش‌بینی شده در دوره‌های گزارش دهی حاصل شود، این ریسک بین سرمایه پذیر و سرمایه گذار مشترک است و بیش از آن بر عهده سرمایه‌پذیر خواهد بود.

نکول مشتریان یا تاخیر در تسویه از طرف شرکت‌های لیزینگ طرف قرارداد:
باتوجه به اعتبارسنجی مشتریان و اخذ چک صیادی و قرارداد همکاری بین سرمایه پذیر و لیزینگ، احتمال وقوع این ریسک پایین است. با این وجود، این ریسک جزو ریسک های مشترک بین سرمایه پذیر و سرمایه گذار است.

تغییر قیمت خرید هر کالا در ماه های طرح:
این ریسک در صورت نزولی بودن قیمت‌ها، سودآوری طرح را کاهش می‌دهد. سرمایه‌پذیر با رصد مداوم بازار و کوتاه کردن دوره گردش، این ریسک را کنترل می‎کند. با این وجود، این ریسک جزو ریسک‌های ذاتی طرح و مشترک بین سرمایه‌پذیر و سرمایه‌گذار است

ممنوعیت واردات یا تحریم کالاها:
با جایگزینی دیگر تجهیزات و کالاهای دیجیتال این ریسک کنترل می‌شود.

عدم تامین مالی توسط شرکت‌های لیزینگ:
درصورت خاتمه قرارداد با شرکت های لیزینگ، سرمایه پذیر موظف به تمدید قرارداد با شرکت های لیزینگ فعلی و یا عقد قرارداد جدید با سایر شرکت های لیزینگ طبق تعهدات و شرایط قراردادهای فعلی است. در صورت عدم موفقیت در انعقاد قرارداد، سرمایه‌پذیر موظف به عودت سرمایه به میزانی است که قرارداد فعال باقی مانده دارد و در غیر اینصورت این ریسک بر عهده سرمایه‌پذیر است و موظف به پرداخت سود پیش‌بینی شده در مدت تخلف خواهد بود.

آسیب به محصولات پیش از تحویل به مشتری:
سرمایه پذیر موظف به بیمه کردن محصولات خریداری شده است و این ریسک بر عهده سرمایه‌پذیر است.

pdf دریافت فایل معرفی طرح + برنامه کسب و کار

pdf دریافت قرارداد با سرمایه‌پذیر و طرح کسب و کار

ارزیابی دونگی

دریافت وثایق از سرمایه‌پذیر برای پوشش خطر از دست رفتن اصل سرمایه

عدم سابقه محکومیت کیفری مدیر عامل و اعضای هیات مدیره

رتبه اعتباری خوب شرکت و مدیرعامل و اعضای هیات مدیره بدون چک برگشتی

توجیه‌پذیر بودن طرح از منظر اقتصادی هم برای مشارکت‌کنندگان و هم برای سرمایه‌پذیر

اولویت پرداخت سود به سرمایه‌گذاران تا سقف مشخص

داشتن قراردادهای فعال با شرکت های لیزینگ

سابقه قابل قبول سرمایه پذیر در این حوزه با برند نسبتا شناخته شده در بازار

طرح «تامين سرمايه در گردش فروش کالاهای دیجیتال» تعریف شده توسط شرکت یکتا اجاره هوشمند پویا از پنج منظر زیر مورد ارزیابی قرار گرفت، که خلاصه نتایج به شرح زیر است:

الف) احراز مدارک: کد سجامی شرکت، گواهی اعتبارسنجی بانکی شرکت، اعضای هیات مدیره و مدیر عامل و همچنین گواهی عدم سوء پیشینه اعضای هیات مدیره دریافت و اصالت‌سنجی شده است.

بیشتر
نماد طرح: دقسطیکلا / DGhestiC

نهاد ناظر: سبد گردان الگوریتم

ناظر مالی یا فنی: ندارد

درباره دونگی بیشتر بدانید

چرا به دونگی اعتماد کنم؟

دونگی مجوز فعالیت خود را از فرابورس ایران دریافت کرده و تمامی برنامه‌ها و فعالیت‌هایش را زیر نظر نهاد مالی تحت نظارت سازمان بورس و اوراق بهادار (شرکت سبدگردان توسعه فیروزه) انجام می‌دهد. تمامی سامانه‌ها، اسناد حقوقی، و فرآیندهای دونگی ارزیابی و تائید شده‌اند. علاوه بر آن تمامی اسناد سرمایه‌گذاری‌های دونگی در سامانه جامع فرابورس نیز ثبت و نگهداری می‌شوند.

دونگی این طرح را تایید می‌کند؟

دونگی شرایط سخت و مشخصی برای پذیرش طرح‌ها داشته و ارزیابی‌های انجام شده و نتایج آنها را در صفحه هر طرح اعلام می‌کند. با این وجود، چون تخصصی در حوزه‌های فعالیت طرح‌ها ندارد، درگیر فرآیندهای اجرای طرح‌ها نیست و مسوولیتی نیز بابت این موضوع ندارد. در واقع دونگی امکان‌پذیر بودن طرح‌ یا توانمند بودن مجری را بررسی نمی‌کند، بلکه صحت اطلاعات ارائه شده را بررسی می‌کند، تا سرمایه‌گذاران با اطمینان از درستی اطلاعات ارائه شده، بررسی‌های لازم را انجام داده و نسبت به سرمایه‌گذاری تصمیم بگیرند.

سرمایه‌پذیر مسوول اجرای طرح‌ است و دونگی برای اطمینان از اینکه وی این مسوولیت را به خوبی انجام می‌دهد، از وی چک بانکی و سفته دریافت می‌کند. مبلغ و شرایط تضامین در صفحه مربوط به هر طرح به صورت دقیق اعلام می‌شود.