تولید چمدان های مسافرتی

جهان سفیر آساک

تولید چمدان های مسافرتی

جهان سفیر آساک

37.02 میلیارد ریال
توسط 250 سرمایه‌گذار
موفق شد

%45.55

برآورد سود یکساله

secure

چک و سفته سرمایه‌پذیر

  • مبلغ مورد نیاز 37.02 میلیارد ریال
  • دوره سرمایه گذاری 12 ماه
  • نرخ بازده داخلی ماهانه 3.53%
  • پیش بینی پرداخت سود علی‌الحساب 3.53 ٪ هر 1 ماه یکبار
  • نوع طرح: شناور
  • حداقل مبلغ شناوری: 10,000,000,000 ریال
slider

چرا سرمایه‌گذاری کنم؟

1- تجربه صنفی قابل قبول مجری طرح در این حوزه تاکنون با برند نسبتا شناخته شده در بازار

2- سوابق همکاری با شرکت‌ها و سازمان های معتبر

3- کاهش ریسک از دست رفتن اصل سرمایه به دلیل صرف بیش از 70 درصد سرمایه جهت خرید مواد اولیه

4- دریافت وثایق از سرمایه‌پذیر برای پوشش خطر از دست رفتن اصل سرمایه

5- سوددهی مورد انتظار مناسب طرح

درباره سرمایه‌پذیر

 

شرکت جهان سفیر آساک در زمینه تولید محصولات صنف سراجی از قبیل چمدان،کیف،کوله،کیفهای مدارس،کیفهای زنانه فعالیت میکنند لازم بذکر است شرکت مذکور از سال 1379 تا سال 1389 به صورت حقیقی فعالیت داشته و از سال 1389 تا سال 1396 در قالب شرکت تعاونی تولیدی جهان نمای برادران صادقی فعالیت کرده است .همچنین یاداور میشود برند اوماسو نیز در همین دوره به ثبت رسیده و تجاری سازی آن اغاز شده است به دلیل وجود پاره ای  از مشکلات ساختاری شرکت تعاونی ذکر شده این مجموعه از سال 1396 تا سال 1400 به صورت شخص حقیقی و با مدیریت اقای جلال صادقی که اکنون نیز مدیر عامل شرکت جهان سفیر آساک میباشد فعالیت می نمود و نهایتا بدلیل مشکلات مذکور این شرکت تعاونی منحل شد و  در سال 1401 شرکت جدید با شخصیت حقوقی سهامی خاص به ثبت رسید.

این شرکت سابقه همکاری با سازمان حچ و زیارت ایران و باشگاههای ورزشی مختلفی دارد و همچنین برخی از محصولات خود را به کشورهای همسایه صادر می نمایند. 

 

تعداد کارمندان: 58 نفر

اعضای هیات مدیره:

thumbnail

محمدجعفر صادقی

thumbnail

محمد جواد صادقی

thumbnail

جلال صادقی

لیست سهامداران:

thumbnail

جلال صادقی

thumbnail

محمدجعفر صادقی

thumbnail

محمدجواد صادقی

thumbnail

کمال صادقی

thumbnail

مهدی صادقی

thumbnail

هادی صادقی

thumbnail

جمال صادقی

معرفی طرح

شرکت جهان سفیر آساک جهت تامین بخشی از سرمایه در گردش خود جهت ساخت چمدان‌های مسافرتی، درخواست تامین سرمایه به مبلغ 37,017 میلیون ریال را دارد. سرمایه جمع‌آوری شده از دونگی، صرف کل هزینه بهای تمام شده این محصول اعم از مواد اولیه، حقوق و دستمزد و سربار می‌شود (حداکثر هزینه قابل قبول درخصوص هزینه دستمزد مستقیم و سربار 17 درصد از درآمد خواهد بود و مازاد آن برعهده سرمایه‌پذیر است). پیش‌بینی می‌شود طی دوره 12 ماهه، این شرکت از محل طرح بتواند به سود عملیاتی 28,105 میلیون ریالی برسد. با لحاظ سهم 60 درصدی سرمایه‌گذاران از کل سود عملیاتی طرح، نرخ بازده داخلی ماهانه و سود سرمایه‌گذاران در مدت اجرای طرح به ترتیب برابر با 3.53 و 45.55 درصد پیش بینی شده است.

وصول مطالبات از ابتدای ماه چهارم، شروع خواهد شد و پیش بینی می‌شود در دوره 12 ماهه طرح، مجموعا 6,360 عدد چمدان سری 3 تایی تولید و به فروش برسد. همچنین سود علی‌الحساب ماهانه 1.8 درصد سرمایه از انتهای ماه چهارم و به صورت ماهانه پرداخت می‌شود.

دوره گردش سرمایه در این طرح سه ماهه در نظر گرفته شده و در صورتی که کمتر از این زمان شود، منافع مازاد حاصل از افزایش فروش از این محل به نسبت مساوی بین سرمایه‌گذاران و سرمایه‌پذیر تقسیم خواهد شد. همچنین اگر در گزارشات سه ماهه 75 درصد از درآمد سهم سرمایه‌گذار پیش‌بینی شده میسر نشود، دونگی حق فسخ قرارداد فیمابین را خواهد داشت.

مدیریت ریسک‌ها

افزایش دوره گردش سرمایه به هردلیلی :
در صورتی که افزایش دوره گردش سرمایه به دلایل خارج از شرایط فورس ماژور ذکر شده در قرارداد، تاخیر در وصول مطالبات، یا اهمال و تسامح سرمایه‌پذیر منجر به درآمد سهم سرمایه گذار کمتر از سه چهارم پیش بینی باشد، قرارداد فسخ و در غیر این‌صورت، این ریسک بین طرفین مشترک است.

صدمه به محصولات (به هردلیلی از جمله خرابی، سرقت، آتش‌سوزی و ...):
این ریسک برعهده سرمایه پذیر است و سرمایه پذیر موظف به بیمه کردن مواد اولیه و محصولات تولیدی است

عدم تولید به میزان پیش بینی شده :
سرمایه پذیر موظف است که مواد اولیه را در ابتدای هر دوره گردش خریداری نماید تا ریسک عدم تامین مواد اولیه کاهش یابد. همچنین سرمایه پذیر موظف است که تعداد نیروی کار و زیر ساخت مناسب برای تولید پیش بینی شده را ایجاد کند. درصورتی که کاهش تولیدات به دلیل اهمال سرمایه پذیر در تامین مواد اولیه و نیروی کار مناسب باشد، این ریسک برعهده ایشان است.

کاهش تقاضا برای محصولات:
در صورتی که طی دوره این اتفاق رخ دهد و منجر به فسخ قرارداد نشده باشد، این ریسک بر عهده طرفین بوده و در صورتی که در پایان طرح باشد متقاضی موظف به بازخرید محصولات تولید شده فروش نرفته درپایان طرح با قیمت فروش پیش بینی شده یا آخرین قیمت فروش رفته (هرکدام که بیشتر باشد) است.

افزایش بهای تمام شده:
در صورت افزایش بهای تمام شده محصولات تولیدی، سرمایه پذیر موظف است که قیمت فروش محصولات را نیز به همان نسبت افزایش دهد تا حاشیه سود برآوردی در طرح محقق گردد. در غیر این صورت اگر مشمول فسخ قرارداد نباشد ریسک بر عهده طرفین خواهد بود.

pdf دریافت فایل معرفی طرح + برنامه کسب و کار

pdf دریافت قرارداد با سرمایه‌پذیر و طرح کسب و کار

ارزیابی دونگی

دریافت وثایق از سرمایه‌پذیر برای پوشش خطر از دست رفتن اصل سرمایه

عدم سابقه محکومیت کیفری مدیر عامل و اعضای هیات مدیره

توجیه‌پذیر بودن طرح از منظر اقتصادی هم برای مشارکت‌کنندگان و هم برای سرمایه‌پذیر

کمتر از شش ماه از تاسیس شرکت

همکاری صنفی قبلی با شرکت ها و سازمان های معتبر

پایین بودن ریسک عملیاتی به علت داشتن تجربه طولانی، کارگاه مجهز، پرسنل کافی و لینکهای فروش مناسب

طرح «تولید چمدان ­های مسافرتی» تعریف شده توسط شرکت جهان سفیر آساک از پنج منظر زیر مورد ارزیابی قرار گرفت، که خلاصه نتایج به شرح زیر است:

الف) احراز مدارک: کد سجامی شرکت، گواهی اعتبارسنجی بانکی شرکت، اعضای هیات مدیره و مدیر عامل و همچنین گواهی عدم سوء پیشینه اعضای هیات مدیره دریافت و اصالت‌سنجی شده است.

بیشتر
نماد طرح: دچمدانصا / DLuggage

نهاد ناظر: سبد گردان الگوریتم

ناظر مالی یا فنی: ندارد

درباره دونگی بیشتر بدانید

چرا به دونگی اعتماد کنم؟

دونگی مجوز فعالیت خود را از فرابورس ایران دریافت کرده و تمامی برنامه‌ها و فعالیت‌هایش را زیر نظر نهاد مالی تحت نظارت سازمان بورس و اوراق بهادار (شرکت سبدگردان توسعه فیروزه) انجام می‌دهد. تمامی سامانه‌ها، اسناد حقوقی، و فرآیندهای دونگی ارزیابی و تائید شده‌اند. علاوه بر آن تمامی اسناد سرمایه‌گذاری‌های دونگی در سامانه جامع فرابورس نیز ثبت و نگهداری می‌شوند.

دونگی این طرح را تایید می‌کند؟

دونگی شرایط سخت و مشخصی برای پذیرش طرح‌ها داشته و ارزیابی‌های انجام شده و نتایج آنها را در صفحه هر طرح اعلام می‌کند. با این وجود، چون تخصصی در حوزه‌های فعالیت طرح‌ها ندارد، درگیر فرآیندهای اجرای طرح‌ها نیست و مسوولیتی نیز بابت این موضوع ندارد. در واقع دونگی امکان‌پذیر بودن طرح‌ یا توانمند بودن مجری را بررسی نمی‌کند، بلکه صحت اطلاعات ارائه شده را بررسی می‌کند، تا سرمایه‌گذاران با اطمینان از درستی اطلاعات ارائه شده، بررسی‌های لازم را انجام داده و نسبت به سرمایه‌گذاری تصمیم بگیرند.

سرمایه‌پذیر مسوول اجرای طرح‌ است و دونگی برای اطمینان از اینکه وی این مسوولیت را به خوبی انجام می‌دهد، از وی چک بانکی و سفته دریافت می‌کند. مبلغ و شرایط تضامین در صفحه مربوط به هر طرح به صورت دقیق اعلام می‌شود.